Затор на трасі Київ-Одеса ліквідували

Затор на трасі Київ-Одеса ліквідували

Станом на 9 годину 21 грудня проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено. На ділянці автодороги Київ-Одеса між м. Біла Церква та м. Жашків ліквідовано. Відновлено рух транспорту в обох напрямках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Водночас, на кордоні Черкаської та Київської областей, на території Жашківського району, продовжується реалізація заходів щодо ліквідації заторів. На окремих підйомах та спусках спостерігається сповільнений рух. На місці продовжують чергувати рятувальники та техніка із Жашківського, Монастирищенського та Уманського районів, які здійснюють скоординоване регулювання руху та проводять роботи щодо недопущення ускладнень автошляхом.

Також триває очищення та обробка протиожеледними засобами проблемних ділянок автодороги Київ-Одеса. На проблемних ділянках автошляху чергує інженерна техніка. Створено 2 опорних пункти із важкою технікою та пунктами обігріву. Ділянку автодороги від Жашкова і до кордону з Київською областю патрулюють мобільні групи.

В місцях організованих стоянок поблизу АЗС та придорожніх закладів харчування залишається незначна кількість автомобілів, водії яких вирішили продовжити рух вранці. Зазначені автомобілі транспортному потоку не заважають.

Підрозділами Управління протягом доби надано допомогу 467 особам, вивільнено 140 автотранспортних засобів. Загалом з 19 по 21 грудня підрозділами Управління надано допомогу 645 особам, вивільнено 249 автотранспортних засобів.

На місці працює оперативна група Управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x