Як сісти на дієту: шукаємо стимул

Як сісти на дієту: шукаємо стимул

Ось із завтрашнього дня і сяду на дієту… Або з понеділка, або після свят – часто дана собі обіцянка відсувається на невизначений термін.

Перед тим як сісти на дієту, шукайте мотивацію до схуднення. Особливо якщо ви – любитель смачно поїсти або звикли заїдати будь-який стрес. Ви можете вибрати із запропонованих варіантів мотивації або ж придумати свою: влізти в улюблену сукню, стати ще привабливішою, бажання заощадити на продуктах, усвідомлення, що багато їсти – шкідливо.
Вибрали? Тепер саме час подумати, як правильно обрати дієту, щоб вона пішла на користь і мала відчутний результат. У міру спортивним і підтягнутим жінкам, які планують скинути за короткий термін усього пару кілограмів, не складе великих труднощів подолати жорстку монодієту.

А ось любителькам смачно поїсти, щоб не відчувати зайвого стресу, краще вибирати більш насичені дієти, які не обмежують у споживаних продуктах, а діють за рахунок їхнього збалансованого поєднання.
Якщо самій складно всидіти на дієті, пошукайте підтримку в родині або у подружок. Можна влаштувати колективні посиденьки на дієті й навіть із елементом змагання. Можна домовитися з чоловіком, що в разі ваших успіхів він поведе вас, наприклад, у театр.
На час дієти заведіть собі щоденник і записуйте в нього всі свої досягнення і провали. Зафіксовані на папері результати більш наочні. Перші потішать ваше самолюбство, а другі заохотять до нових подвигів.
І не забувайте, що будь-яка дієта для схуднення діє ефективніше в комплексі з помірними фізичними навантаженнями, зарядкою, фітнесом, бігом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x