Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

Ще з дитинства новорічні свята для нас – це період очікування дива. Зазвичай ми готуємося до новорічної ночі майже місяць. Приділяємо особливу увагу й вбранню, в якому «крокуватимемо» у наступний рік. Адже хочеться виглядати неперевершено та відчувати себе впевнено. Де шукати новорічне вбрання та скільки це буде коштувати – дізнавалися кореспонденти «Нової Доби». За модними порадами журналісти звернулися до відомих черкаських дизайнерів – Ірини Дикої, Наталії Гур’євської, Юлії Баранько, Алли Дорофеєвої.

Що буде модно у 2018 році?
Аби «задобрити» символ наступного року – Собаку – дизайнери радять не надягати занадто вишуканий одяг у новорічну ніч. Слід звернути увагу на зручність і комфорт. Актуальними у 2018-му будуть золотий, коричневий, помаранчевий, пудровий та всі відтінки жовтого кольорів.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

– Не варто забувати й про природні принти: квіти, рослини, морські хвилі, а іноді й цілі пейзажі прикрашатимуть не лише літній одяг, але й пальто і, навіть, ділові костюми, – зазначає дизайнер Юлія Баранько.

Фасони вбрання також можуть бути багатоманітними, але модні експерти пропонують урізноманітнити гардероб більш «жіночними» фасонами. Дизайнер Ірина Дика радить у наступному році використовувати в одязі елементи, які підкреслюють романтичний образ.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

– Навіть у спортивному стилі буде присутній гламур – шовковисті лампаси, паєтки, вишивки та оксамит. Модним залишається етностиль. Вишивка з’являється на класичних костюмах й пальто. Маленька сукня з оксамиту, вишита в тон тканини або різнобарвними нитками, стане перлиною вашого гардеробу, – розповідає Ірина Дика. – На корпоратив з колегами можна одягнути щось яскраве, протилежне дрес-коду. Колеги побачать вас з іншого боку та будуть вражені вашою індивідуальністю та красою. На вечірку з друзями краще не одягати дорогі сукні й одяг з тендітних тканин, бо вечірка може бути занадто активною. За сімейний стіл – спокійна дорога класика та прикраси, які були подаровані на особисті дати. Вони будуть нагадувати про почуття, які не минають з часом. На вечір з коханим краще вибрати сукню, яка підкреслить вашу фігуру. Не обирайте занадто глибоке декольте, розріз непомірної довжини, бо вашому коханому буде здаватися, що ви намагаєтеся привернути на себе увагу інших чоловіків.

Пропонуємо вам п’ять варіантів місць, де можна придбати новорічне вбрання, яке буде до вподоби як поціновувачам ексклюзивного одягу, так і прихильникам економії.

Базари
Одне з найдоступніших місць на сьогодні, де можна купити вбрання для будь-якого урочистого заходу. Головною перевагою одягу з базарів є ціна та досить непогана якість. Продавці завжди готові піти на зустріч і зробити знижку. Наприклад, якщо залишилася остання пара туфель одного розміру, то їх можна придбати лише за 200 грн. Але не завжди на базарі знайдеш унікальну річ, часто можна зустріти у своєму місті ще когось у точно такій же сукні.

У середньому, святкова сукня вартує від 375 до 670 грн, кофтина з яскравим оздобленням від 430 до 620 грн, туфлі від 500 грн. До речі, на території базарів розташовані магазини недорогого взуття. Черевики чи ботильйони там можна придбати від 395 до 495 грн, туфлі – від 125 до 175 грн.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

Стокові магазини та секонд-хенди
Мода – це питання грошей, а стиль – питання індивідуальності. Шукати стильні речі для новорічної ночі можна спробувати у магазинах «вбрання з других рук». Щоб знайти там щось варте уваги, треба буде приділити чимало часу, але результат перевершить усі сподівання. Інколи можна «розшукати» навіть новий одяг від відомих світових брендів. Зазвичай, одяг продають на вагу, а у відділі «Ексклюзив» – вже за фіксованою ціною.

Прислухаючись до порад дизайнерів, журналісти шукали наймодніше вбрання. Отже, святкову сукню з квітами жовтого кольору можна придбати всього за 86 грн. Вічну класику – маленьку чорну сукню – за 68 грн. Запропонуємо і більш оригінальний варіант «класики» – чорна сукня-футляр зі срібним акцентом – 320 грн. Яскрава клубна сукня з паєтками – 170 грн. Романтична сукня, яка нагадує мерехтіння зірок – 270 грн. Модний оксамитовий жакет (210 грн) доповнить будь-який образ. Універсальні ботильйони чорного кольору – 189 грн. Не забуваємо й про вечірню сумку-клатч. Майже нова сумка коричневого кольору обійшлася всього у 250 грн.

Продавці радять купувати речі у перші дні привозу (дні оновлення товару), адже тоді вибір величезний. Також, вигідно купляти «залишки» напередодні дня оновлення.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

Торговельні центри
Нині у міських торговельних центрах представлений широкий вибір магазинів фірмового одягу, який наразі на піку популярності. Там можна знайти все, що допоможе створити яскравий образ для Нового року – від сережок до туфель. У цілому святковий образ для корпоративу чи вечірки у ресторані обійдеться від 1450 до 2600 грн. Святкова сукня від 700 до 1300 грн, черевики на підборах від 500 до 1000 грн, аксесуари коштуватимуть приблизно 250-300 грн. Перевагою є те, що перед Новорічними святами у магазинах фірмового одягу завжди є акції й знижки, що дозволяють зекономити. Також найчастіше перед новим роком розпродаються колекції відомих брендів, адже у наступному році вже очікуються нові. В магазинах зазвичай представлені різні кольорові варіації і розміри вбрання, але не завжди можливо «спіймати» ексклюзив.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

– Я б радила кожній дівчині обирати ту сукню, в якій вона буде відчувати себе впевнено, не дивлячись на те, що диктує мода. Не рекомендую зловживати аксесуарами, оскільки у моді панує мінімалізм, а символ прийдешнього року натякає на стриманість. Модні тенденції наступного року – все той же білизняний стиль, який поєднує легкі тканини з кашеміровими і вовняними. А вже буденний одяг «оверсайз» витіснять «облягаючі» та «жіночні» силуети, – каже Наталія Гур’євська.

Інтернет-магазини
Купити омріяну сукню можна навіть не виходячи з дому. У цьому вам допоможе Інтернет-магазин або соціальна мережа. Але треба готуватися заздалегідь, адже очікувана посилка може «їхати» місяць і довше. На популярних китайських торговельних майданчиках нині представлені сукні на будь-який смак, навіть копії вбрання кінозірок з червоної доріжки. Але іноді покупки в інтернеті можуть не виправдати очікування: замовлений одяг «в житті» має інший вигляд, ніж на рекламному фото. Це своєрідна «лотерея». Ціни на сукні в інтернеті стартують від 300 грн, доставка зазвичай оплачується окремо.

– На зміну показовій сексуальності прийде стримана жіночність та елегантна мужність: дівчатам можна прибирати на найвищі полички шафи джинси із заниженою талією та бандажні сукні, а хлопцям більше не знадобляться майки з глибоченними декольте та тісні штанці. Особливо актуальним у 2018 буде мій улюблений «family look» – це може бути спільний фасон, колір, чи певний аксесуар для усієї родити, – говорить Юлія Баранько.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

Індивідуальне пошиття та дизайнерський одяг
Якщо немає одягу, який ти хотів би носити, створи його сам – так вважають відомі майстри індустрії моди. Чимало людей нині надають перевагу пошиттю одягу в ательє. Звернувшись до талановитої майстрині, можна спробувати «повторити» вбрання від відомого бренду або за власним ескізом. Вартість пошиття вечірньої сукні в ательє починається від 1000 грн, коктейльної – від 800 грн. Якщо ж ви мрієте зустріти Новий рік у справжньому ексклюзиві – рушайте до дизайнера. Він допоможе розкрити індивідуальність людини, створити цілісний образ, який буде відповідати події. Вартість такого вбрання від 1000 до 2500 грн. Є альтернативний варіант. Якщо дуже хочете оригінальне вбрання для вечірки, але не бажаєте переплачувати – послуга «оренди» сукні, яка обійдеться у 250 грн.

Святкове вбрання: як і де одягатися на новорічну ніч

– Ви можете обрати «королівську» сукню зі шлейфом із розкішного шовку, переливчастої тафти або матового атласу. В тренді фасон «mullet» з укороченим подолом, який відмінно підійде для створення образу принцеси з казок Діснея, – розповідає дизайнер-модельєр Алла Дорофеєва. – Головною перевагою пошиття одягу на замовлення є те, сукня буде ідеально сидіти саме на вас і виграшно підкреслить вашу індивідуальність. Мінусом є те, що в магазині ви отримуєте вбрання одразу, а тут прийдеться трішки зачекати.

Як казав відомий дизайнер, найважливіше в жіночому одязі – леді, яка його носить. Тому, насправді, не важливо, яке на вас вбрання та скільки воно коштує. Головне, зустріти наступний рік із гарним настроєм та у душевній компанії. Тоді неодмінно залишаться тільки приємні спогади, які надихатимуть впродовж року.

Валерія Тімергаліна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x