В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

Напередодні новорічних свят, яких із нетерпінням очікують всі, і дорослі, і малеча, студентсько-викладацький колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організував справжній марафон добродійності, до якого активно долучилися всі структурні підрозділи. На факультетах та в інституті організовували збір необхідних речей та предметів, проводили майстер-класи із виготовлення новорічних іграшок, кулінарні благодійні ярмарки. Працівники бібліотеки УДПУ спільно зі студентами різних факультетів виготовили близько ста сніговичків, у кожен із яких вклали душу і часточку тепла, перетворюючи звичайні шкарпетки на оригінальні іграшки. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

За доброю традицією із Днем святого Миколая університетська спільнота привітала українських воїнів, які нині захищають східний кордон, підопічних Будинку милосердя, вихованців Ладижинської спеціалізованої школи-інтернату, дітей пільгових категорій в Уманській дитячій лікарні.

В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

Через волонтерську організацію «Разом» Уманський педуніверситет направив на схід нашим захисникам необхідні речі та продукти харчування довгого терміну зберігання, солодощі та найнеобхідніші ліки. Та найголовніше, що до кожного пакунку чи коробки із гостинцями були прикріплені щирі вітання зі святами, які наближаються, та побажання якнайшвидше повертатися живими додому.

В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

Студентський поетичний клуб «Бійці мистецтва» підготував для підопічних Уманського відділення денного перебування центру соціальних послуг вітальну програму та подарунки — речі першої необхідності й солодощі. Зустріч пройшла у теплій атмосфері добра і радості, студентська молодь подарувала стареньким святковий, піднесений настрій.

В УДПУ імені Павла Тичини проходить благодійний марафон

Надзвичайно емоційним та хвилюючим був візит студентів та викладачів університету до Ладижинської спеціалізованої школи-інтернату. Вихованці закладу із великим задоволенням одержували підготовлені для них подарунки. А привезли представники університету солодощі, іграшки та ігри для розвитку, канцтовари та спортивний інвентар, теплий одяг. Радісні почуття переповнювали усіх учасників зустрічі «Запали щастя в дитячих очах»: дітей – від приємних сюрпризів, студентів та викладачів – від дитячого уміння радіти. У щасливих очах малечі віддзеркалювалася щира вдячність за подароване тепло. А це найважливіше, заради чого ми працюємо, живемо, творимо. Подібні акції яскраво доводять: творити добро легко та необхідно, а новорічна пора – чи не найкращий час проявити милосердя і підтримати тих, хто цього потребує.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x