Діти в лікарнях отримали вітамінні подарунки від Святого Миколая

Діти в лікарнях отримали вітамінні подарунки від Святого Миколая

Ось уже багато років поспіль Святий Миколай приходить із подарунками в гості до дітлахів, які вимушені зустрічати свято на лікарняному ліжку. От і цього року в районні лікарні Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Катеринопільського та Шполянського районів, попри негоду, завітали його представники.

Діти в лікарнях отримали вітамінні подарунки від Святого Миколая Кожному з 55 діточок, які лікувалися в цей день у лікарні, Святий Миколай передав апельсини, мандарини, гранати, банани та ківі, а головне – заряд гарного настрою та енергії, які так потрібні для швидкого одужання.

Діти в лікарнях отримали вітамінні подарунки від Святого Миколая Ця акція, що вже багато років проходить у чотирьох районах нашої області, стала можливою завдяки народному депутату Геннадію Бобову. «Дитячий сміх та усмішки – це найважливіші скарби нашого життя. Мені дуже приємно, що цього року на День Святого Миколая посмішок стало ще більше. Я сподіваюсь, що вітамінні подарунки і гарний настрій допоможуть малюкам швидше одужати! Всіх зі святом! Не забувайте творити Добро!» − говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x