Прикрашаємо будинок на Новий Рік

Прикрашаємо будинок на Новий Рік

За китайським календарем Новий 2018 рік – це рік Жовтої Собаки. І якщо ви хочете, щоб весь цей час, аж до 2019-го, вас супроводжувала удача, то потрібно гарненько задобрити символ цього року. Важливо не тільки правильно одягнутися і купити подарунки, але й прикрасити будинок. Та й святкову атмосферу й відчуття прийдешніх чудес створить не лише гарно вбрана ялинка, а й весь дім.

Прикрашаючи будинок до Нового року, завжди хочеться проявити фантазію, створити щось незвичайне і здивувати близьких. Звичайно, у тому, що стосується креативу і сміливих ідей не може бути занадто строгих рамок і чітких правил, проте до деяких порад варто прислухатися.
Декоруючи житло, важливо, щоб у кожному елементі простежувалися єдиний стиль і загальна ідея. Щоб будинок виглядав святково і затишно, важливо не переборщити з елементами декору. Не варто використовувати всі наявні в будинку банти, стрічки, гірлянди, квіти, свічки та інші прикраси, адже у всьому потрібна міра. Для створення святкової атмосфери цілком достатньо декорувати вхідні двері, вікна, перила сходів і поставити на стіл красиву новорічну композицію. Надмірна кількість прикрас, навпаки, створить відчуття захаращеності. Прикрашаючи будинок, не варто використовувати багато різних кольорів, адже в цьому випадку ви ризикуєте «перевантажити» різнобарв’ям приміщення. Для гарного і елегантного декору достатньо двох−трьох поєднаних між собою відтінків. Безпрограшним варіантом можна вважати використання білого, синього і червоного кольорів у різних комбінаціях. Також дуже урочисто виглядає поєднання золотого і червоного або синього. Звичайно, можна вибрати й інші відтінки, залежно від уподобань, головне – щоб вони виглядали гармонійно.

ЯК ЗАДОБРИТИ ГОСПОДАРЯ РОКУ
Багато людей вірять, що привернути до себе удачу можна, задобривши покровителя прийдешнього року, яким у 2018 році буде Жовтий Земляний Собака. Цей знак символізує родинне тепло, благополуччя, вірність, мир і добробут, а тому заслуговує особливої уваги.
Новорічний інтер\’єр 2018 року повинен бути теплим і по-домашньому затишним. Основні кольори, які любить Собака – червоний, бежевий, жовтий, теракотовий, коричневий. Саме ці відтінки потрібно використовувати, прикрашаючи будинок і створюючи святкові композиції. Покровитель 2018 року також любить натуральність і природність, тому в декоруванні будинку буде особливо актуальним еко-стиль. Використовуючи вироби з текстилю, дерева, соломи та інших матеріалів, можна не тільки створити оригінальний інтер\’єр, але й привабити до будинку благополуччя.

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРО ВІКНА ТА СХОДИ
Для оздоблення вікон можна вирізати знайомі ще з дитинства паперові сніжинки та приклеїти їх на скло. Виглядає така прикраса затишно і по-домашньому. Також можна малювати на вікнах різні малюнки, використовуючи готові трафарети і штучний сніг, який розпилюється з балончика. Дуже красиво виглядають на підвіконнях невеликі композиції зі свічок, гілочок ялини або сосни і невеликих ялинкових іграшок.
Якщо в будинку є сходи, то вони можуть стати найбільш важливим і яскравим (після ялинки, звичайно) елементом святкового інтер\’єру. Сходові поручні можна прикрасити гарними бантами, різноколірними гірляндами, ялинковими іграшками, вирізаними з паперу або фольги зірочками і сніжинками. Декоровані сходи виглядають дуже урочисто і красиво.

СВЯТКОВИЙ СТІЛ – У ЦЕНТРІ УВАГИ
Більшу частину свята прийнято проводити за столом, тому сервіруванню столу варто приділити особливу увагу. Краще всього використовувати однотонну білу або бежеву скатертину і яскраві серветки, наприклад, червоні, сині або золотисті. Таке поєднання виглядає святково і при цьому не занадто строкато. У центр столу можна поставити невелику новорічну композицію. Доречно виглядає акуратний вінок із ялинових гілок, прикрашений свічками і маленькими іграшками. Чудово доповнить сервіровку невелика плетена корзина з фруктами, сухими колоссям, квітками або кетягами горобини. При цьому важливо, щоб композиція не заважала гостям спілкуватися і діставати частування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x