На Черкащині сільського голову підозрюють у спробі викрасти рибу

На Черкащині сільського голову підозрюють у спробі викрасти рибу

Уманська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом незаконних дій сільського голови одного із сіл Жашківського району, який 19.08.2017, вночі, за попередньою змовою зі своїм сином, за допомогою нейлонових сіток намагався таємно викрасти з чужої водойми рибу, однак був затриманий на місці події працівниками охорони. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

За результатами досудового розслідування посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x