Дороги на Уманщині та Христинівщині продовжують ремонтувати

Дороги на Уманщині та Христинівщині продовжують ремонтувати

Дорожні ремонти на Уманщині та Христинівщині проінспектував очільник області. Юрій Ткаченко у вівторок перебував там із робочим візитом. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Зокрема, нині завершено ремонт окремих ділянок автодороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Наразі дорожники наносять розмітку. Роботи на цій автодорозі розпочалися в межах урядової програми щодо будівництва сучасної автомагістралі, яка з’єднає Львів та Одесу.
– Ця дорога місцями вже була непроїзною, ремонту не бачила з десяток років, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Водії її називали «дорогою смерті». Нині із застосуванням технології холодного ресайклінгу відремонтовано найаварійніші ділянки. Роботи будуть продовжені й наступного року.

Нагадаємо, цьогоріч в області відремонтовано понад 96 км доріг загального користування. Із утриманням автошляхів на це залучено 622,4 млн грн. Ідеться про кошти державного, обласного та місцевого бюджетів, а також кредитні та надходження митних платежів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x