Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Сім законопроектів подано до Верховної Ради України
Усього ж за нинішню каденцію народним депутатом було подано 24 законо­проекти. Два з них стали законами, решта знаходяться на різному рівні розгляду в парламенті.

Пряма мова депутата
«Цього року мною було подано на розгляд парламенту вкрай важливі законопроекти, які можуть змінити на краще життя багатьох українців. Так, зареєстровано антирейдерський законопроект, який дозволить припинити незаконні схеми захоплення землі. Також цього року мною разом із колегами запропоновано підвищити рівень соціального захисту родин із дітьми. Першочерговим для розгляду парламентом вважаю пакет законопроектів щодо посилення покарання за злочини проти осіб похилого віку та інвалідів. У рамках роботи в профільному комітеті було зареєстровано документ, який встановлює якісно нові правила щодо управління земельними ресурсами в межах території об\’єднаних територіальних громад і значно розширює їхні можливості. Ще один законопроект, розроблений спільно з пасічниками, посилює відповідальність за порушення законодавства в галузі бджільництва і встановлює справедливе покарання для аграріїв, які труять агрохімікатами бджіл».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Особлива увага ветеранам Великої Вітчизняної війни та людям похилого віку
261 ветеран Великої Вітчизняної війни отримав подарунки до Дня Перемоги. Районні ветеранські організації шести районів отримали необхідне обладнання для роботи із збереження історичної пам’яті. Крім того, члени Тальнівської районної організації ветеранів війни і праці змогли відвідати місто Умань і зустрітися із місцевим ветеранським активом. Аматорський народний хор ветеранів війни, праці та дітей війни при Корсунь-Шевченківському РБК був забезпечений проїзними квитками на весь рік.

Пряма мова депутата
«Ми у вічному боргу перед людьми, які вибороли перемогу і відбудували нашу Батьківщину після війни. Переконаний, що кожен із нас має всіма силами допомагати цим людям за можливості. Ми маємо зберегти історичну пам\’ять про ті страшні часи і передати спогади ветеранів нащадкам. Я і надалі продовжуватиму свою програму допомоги цим людям».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

За рік до шести громадських приймалень народного обранця звернулися 2 727 людей
Загальна кількість звернень склала 1 215. Найбільше їх було в Городищенському районі – 239.

Пряма мова депутата
«Громадські приймальні в шести районах нашого округу відкриті для відвідування у стандартний робочий час п’ять днів на тиждень. За останні роки вони стали справді дієвим механізмом допомоги людям та громадам. Звичайно, що на всі звернення я не можу відповісти позитивно, їх занадто багато. Я неодноразово наголошував, що допомогти всім і одразу не може в цій країні ніхто. Особливо в умовах, коли звернень стає все більше і більше. Але можу обіцяти, що по можливості я допомагатиму тим, хто найбільше цього потребує. Без уваги не залишиться жодне із звернень, а особливо від закладів соціальної сфери. Заходьте, представники нашої команди чекають на Вас!»

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Шість масштабних інфраструктурних проектів удалося реалізувати за сприяння народного депутата України
Ще на одинадцять виділено кошти і вони знаходяться на стадії проведення робіт. Було проведено капітальний ремонт покрівлі в ДНЗ «Казка», що в Катеринополі та в Городищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Замінено 152 вікон у Вікнинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Катеринопільського району, а також проведено буріння свердловини для потреб ФОСК «Колос» в Городищі. У Корсуні-Шевченківському остаточно реконстру­йовано центральну площу і проведено капітальний ремонт теплиці районного центру дитячої та юнацької творчості.

Пряма мова депутата
«Дуже приємно, що завдяки співпраці парламенту та уряду вдається залучати мільйонні кошти на розвиток населених пунктів округу. Цього року я багато разів контактував з урядовцями щодо виділення бюджетних коштів саме на наш округ. Зусилля були немарні – зрушені з місця проекти, які не під силу фінансувати одній людині чи приватній компанії. В наступному році реа­лізованих об’єктів буде ще більше. Сподіваюсь, що роботи будуть виконані якісно і вчасно. Пропоную громадськості проводити паралельний контроль на місцях і повідомляти мені щодо нюансів реалізації проектів».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Сімнадцять шкіл отримали своєчасну та необхідну допомогу
Стеблівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Корсунь-Шевченківського району отримала холодильник та електричну плиту; Корсунь-Шевченківська гімназія, Корсунь-Шевченківська ЗСШ І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов імені Героя Радянського Союзу М. С. Дяченка, Топильнянський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Шполянського району, Орловецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Городищенського району – LED-телевізори; Іскренська ЗОШ І-ІІІ ступенів Шполянського району – стаціонарний комп’ютер, багатофункціональний офісний пристрій; Мартинівський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Канівського району – спортивну форму та інвентар; Катеринопільський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» – ноутбук і LED-телевізор; Майданецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Тальнівського району – принтер і багатофункціональний офісний пристрій; Зарічанський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ступенів» Корсунь-Шевченківського району, Гуляйпільський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ступенів» Катеринопільського району – ноутбуки; Хлистунівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Городищенського району, Шполянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей» – ноутбуки, мультимедійні проектори, проекційні екрани; Степанецька СШ І-ІІІ ступенів Канівського району – ноутбук, мультимедійний проектор, проекційний екран, спортивні мати; Петраківський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Катеринопільського району – ноутбук, спортивний інвентар; Мліївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені М. М. Артеменка Городищенського району – 4 вікна у навчальний кабінет початкових класів; В’язівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Городищенського району – ноут­бук, 4 вікна у навчальний кабінет початкових класів.

Пряма мова депутата
«Зі школи починається майбутнє. На жаль, останні десятиліття наша освіта не отримувала належної уваги та фінансування. Тому жодна реформа, яка не буде підкріплена багатомільярдним бюджетним вливанням, не вирішить усі актуальні проблеми. Єдиний вихід на сьогодні – це допомога на постійній основі з боку небайдужих людей. Тож я вкотре закликаю всіх, кому болить ситуація в наших освітніх закладах; усіх, хто має можливість допомогти і змінити ситуацію – зробіть це. Щира допомога освіті в нинішніх умовах – це велика справа!»

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Надана допомога в розвитку дитячого спорту
Корсунь-Шевченківська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа отримала мати-татамі. Крім того, завдяки сприянню депутата стала можливою поїздка спортсменки з Корсуня-Шевченківського на міжнародні змагання з пауерліфтингу, звідки вона повернулася з гарним результатом.

Пряма мова депутата
«Спорт – це не просто цікаве видовище. Це важливий соціальний стимул для дітей та молоді. Це шлях, який веде подалі від темних підворіть, алкоголю, наркотиків. Переконаний, що державі та суспільству в наш важкий час потрібно більше уваги приділяти розвитку дитячого та юнацького спорту. Ну, а поки можливості бюджету обмежені, допомагати юним спортсменам мають усі небайдужі громадяни».

506 Матерів-Героїнь отримали подарунки та вітання до свята 8 Березня
Вітали видатних жінок у семи районах округу.

Пряма мова депутата
«Фахівці стверджують, що майбутнє будь-якого суспільства визначається двома основними речами – рівнем народжуваності і рівнем освіти. Матері-Героїні – це жінки, яким вдалося не просто народити п’ятьох чи більше дітей. Вони виростили та виховали їх, поставили на ноги, зробили справжніми людьми. У наш важкий час – це справжній подвиг! Тож цього року я знову продовжив гарну традицію привітання цих жінок зі Святом Весни».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Два позашкільні дитячі заклади та три заклади культури забезпечили необхідним обладнанням
Шполянська районна бібліотека для дітей отримала ноутбук; Шполянська станція юних техніків – ноутбук, мультимедійний проектор, проекційний екран, багатофункціональний офісний пристрій; Хлистунівський центр культури і дозвілля Городищенського району – мультимедійний проектор, проекційний екран; Надточаївський будинок культури Шполянського району – тенісний стіл, набори ракеток та м’ячів для гри в настільний теніс; Киселівський будинок культури Катеринопільського району – ноутбук, модем, антену та можливість підключення до Інтернет-мережі.

Пряма мова депутата
«Для того, щоб діти могли краще опановувати науку і всебічно розвиватися, мало гарно забезпечених дитячого садка і школи. По всьому світі позашкільні дитячі заклади відіграють ключову роль. І Україна не має бути винятком у цій світовій тенденції. Те саме стосується і зон дозвілля – закладів культури. Дуже добре, що сьогодні багато з них намагаються розвиватися, що знаходяться ентузіасти своєї справи, які намагаються створити сучасні умови в закладах. Я завжди за можливості допомагатиму їм».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Вісім подарунків для потреб дитячих садків округу
Селищенський НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Корсунь-Шевченківського району, Журжинецький НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Лисянського району отримали дитячі меблі; Катеринопільський центр розвитку дитини «Сонечко» – ноутбук, мультимедійний проектор, проекційний екран; ДНЗ «Пролісок» с. Ступичне Катеринопільського району – дитячі спортивні меблі та інвентар; Городищенський ДНЗ (дитячий садок) №3 «Веселка» – мультимедійний проектор, проекційний екран; ДНЗ «Світанок» с. Лісове Тальнівського району – LED-телевізор; ДНЗ №2 «Яблучко» с. Мліїв Городищенського району – ноутбук, принтер; ДНЗ «Ромашка» с. Таганча Канівського району – витяжний зонт у харчоблок.

Пряма мова депутата
«Дитячий садок у селі – це символ життя і майбутнього відродження. Сьогодні багато дитячих дошкільних закладів функціонують радше на ентузіазмі та фінансах громад, батьківських комітетів та небайдужих людей. Вважаю, що підготовка до школи має бути інтенсивною і сучасною, саме тут мають закладатися початкові навички для подальшого навчання. Тож заклади мають бути забезпечені всім необхідним для ефективного функціонування».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Одинадцять закладів охорони здоров’я тепер із необхідною технікою та інвентарем
Комунальний заклад «Городищенське районне територіальне медичне об’єднання» отримав електрокардіограф і термопапір; пологове відділення Корсунь-Шевченківської центральної районної лікарні – комплекти постільної білизни, подушки, ковдри; Зеленьківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Тальнівського району – холодильник; Моринська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Корсунь-Шевченківського району, фельдшерсько-акушерський пункт с. Шаулиха Тальнівського району, фельдшерський пункт с. Будище Лисянського району, фельдшерський пункт с. Копіювата Канівського району, фельдшерський пункт с. Лука Канівського району – медичне обладнання та інвентар; Тальянківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Тальнівського району – електричну плиту з духовою шафою; фельдшерсько-акушерський пункт с. Сидорівка Корсунь-Шевченківського району – медичне обладнання; фельдшерсько-акушерський пункт с. Скрипчинці Корсунь-Шевченківського району – медичне обладнання та 4 нові вікна.

Пряма мова депутата
«Переконаний, що поки держава не зможе забезпечити достатнє фінансування системи охорони здоров’я, ніякі законодавчі кроки не зможуть змінити ситуацію на краще. Сьогодні подібні бюджетні вливання виглядають фантастично. Поки незрозуміло як на практиці функціонуватиме реформована система. Існують застереження щодо надання послуг, особливо в сільській місцевості. Тож цього року я зосередився на допомозі тим закладам, які потребують її насамперед. Наступного року моя довгострокова програма допомоги закладам охорони здоров’я продовжиться».

Звіт про діяльність народного депутата Геннадія Бобова протягом 2017 року

Подарунки та іншу допомогу отримали діти, які найбільше цього потребують
До Різдвяних свят подарунки отримали 266 дітей із Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів та Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Приємними сюрпризами привітали також 63 дитини з дитячих будинків сімейного типу округу. До Дня святого Миколая 55 дітей у дитячих відділеннях районних лікарень Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Шполянського й Катеринопільського районів отримали вітамінні подарунки.

Пряма мова депутата
«Кажуть, що чужих дітей не буває, а одна посмішка малюка може змінити світ навколо. Багато років тому я почав на постійній основі допомагати дітям, які найбільше потребують уваги в нашому суспільстві. Тож мені дуже приємно, що цього року на свята вдалося підняти настрій більш ніж 350 дітлахам!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x