Спортсменка з Лисянки виграла Кубок світу з панкратіону

Спортсменка з Лисянки виграла Кубок світу з панкратіону

Олександра Вакуленко, студентка Нацуніверситету з фізвиховання та спорту, у складі збірної України взяла участь у Кубку світу з панкратіону. У змаганнях, які відбулися у столиці Угорщини вихованка тренера Максима Морозенка здобула повний комплект нагород серед жінок: золото в фул-контакт, срібло в розділі RS, та бронзу в розділі BV. Учасники демонстрували техніку бою без зброї, зі зброєю та під час вуличної самооборони. У змаганнях взяли участь понад 500 спортсменів з більш як 20 країн світу. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Загалом, як розповіла спортсменка viche.ck.ua, за підсумками міжнародних змагань у загальнокомандному заліку збірна команда України здобула друге місце серед дорослих і друге місце серед молоді та дітей. Олександра виступала самостійно, хоч і була приписана до команди Фастова. Однак кошти на поїздку отримала від рідної Лисянщини, і щиро дякує за підтримку голові райдержадміністрації Володимиру Павличуку та голові районної ради Ярославу Попку.

Нагадаємо, що Олександра є трикратною чемпіонкою України, срібною призеркою з боротьби джиу-джитсу та чемпіонкою світу з панкратіону та джиу-джитсу в Хорватії і Туреччині. Всі бої спортсменка закінчувала достроково.

Закінчивши Лисянську ЗОШ №2, Олександра Вакуленко поступила до Київського національного університету фізичного виховання та спорту. Навчається на професійного тренера. У виші успішно тренується в секції тайського боксу і вже здобула місце в складі збірної України з цього виду спорту. Нині готується до міжнародного турніру з тайського боксу, який відбудеться в Мексиці. Наша землячка вже здобула близько 60 медалей різного ґатунку. Більшість – найвищої, золотої проби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x