Черкаські моржі відкрили свій 19-ий сезон

Черкаські моржі відкрили свій 19-ий сезон

Зранку 1 січня поряд із спортивним комплексом «Спортлайф» було людно і галасно. Посеред компанії оголених людей, вдягнутих у пляшкові жилети, — справжні Дід Мороз із Снігуркою. Це черкаські моржі із Черкаського Клубу Довгожителів зібралися масовим запливом відсвяткувати перший день Нового року та відкрити вже 19-тий сезон.

Дружнє занурення у двоградусну з позначкою плюс дніпровську пучину відбулося весело, з жартівливими говірками та піснями. Щоправда, дехто із затятих моржів волів би пірнути в крижану ополонку. Однак для цього, вочевидь, доведеться чекати Водохреща.

Черкаські моржі відкрили свій 19-ий сезон

До речі, нині щоранку на пляжі біля клубного «офісу» — невеличкого приміщення для переодягання, почергово займаються плаванням більше ніж 300 городян, що таким чином рятують себе від хвороб та старості. Більше десятка років оздоровлюється разом із однодумцями єдиний в Україні незрячий морж Дмитро Авдеєв. Його вітали із подвійним святом — новим роком та днем народження, адже Дмитро мав щастя народитись саме 1 січня. Друзі занурили не лише у приязну для нього холодну воду, але й в атмосферу теплих побажань. Головним меседжем було побажання здоров’я усім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x