Астрологічний прогноз на січень 2018

Астрологічний прогноз на січень 2018

Овен
(20 березня – 19 квітня)
Складні і неприємні ситуації не турбуватимуть вас протягом усього січня. Проте варто поберегти своє здоров’я – у першу декаду місяця на вас чатуватиме грізний вірус. Накопичену протягом попереднього нелегкого періоду втому вдасться прогнати лише гарним настроєм і цікавими подорожами. Однак варто остерігатися далеких поїздок чи робочих відряджень – там можлива небезпека загубити важливі документи. На додаткові фінансові вливання місяць буде щедрий, але так само щедро ви ці кошти витрачатимете на розваги. Маєте право, лише відкладіть частину на комунальні послуги, інакше доведеться потім сплатити ще більше.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 9, 14, 19, 20, 28 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 11, 17, 22, 30 січня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)
На вас чекають домашні клопоти на нові проекти на роботі. Доведеться балансувати між сном та реальністю, адже втома даватиме про себе знати. Проте цей період варто пройти гідно, щоб отримати в майбутньому приємний бонус у вигляді якісного відпочинку. Також січень принесе чимало сюрпризів, а ще – нові знайомства, які потрібно розумно використати для укладання взаємовигідної угоди про співпрацю. Успіх у справаж супроводжуватиме вас протягом усього місяця, але покладатися лише на зорі не слід – вкладайте свої зусилля на результат. Фінансове забезпечення буде стабільним, якщо самі ж собі не нашкодите зайвими витратами.
Сприятливі дні гороскопу: 7, 11, 13, 24, 29 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 15, 25, 27січня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)
Місяць буде жвавим і динамічним. Приготуйтеся до цікавих проектів, нових знайомств та незвичних шляхів вирішення застарілих проблем. У конфліктних ситуаціях краще поступіться опонентам – збережете гідність і нервову систему, але не дозволяйте, щоб деструктивні наслідки цих подій вас принижували чи змушували порушувати власні принципи. Корисно буде провести цикл романтичних зустрічей – смачні вечері, прогулянки, відвідини кіно, навіть якщо вже давно разом зі своєю другою половинкою. Щодо грошей – їх варто по-троху відкладати на ті приємнощі, про які мрієте вже досить давно.
Сприятливі дні гороскопу: 6, 10, 21, 30 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 11, 15 січня.

Рак
(21 червня – 22 липня)
Від того, що ви обиратимете протягом усього січня залежатимуть події подальшого року. Визначте пріоритети й наважтеся на зміни у своєму житті, інакше доведеться ще довго плавати у тому «болоті», яке вже вам достоту набридло. Вам також потрібно слід підвищувати свій професійний рівень та поповнити запаси натхнення для нових починань. У цьому місяці можливі проблеми зі здоров’ям – відбудеться загострення уже наявних хвороб, тому варто утриматися від зайвих навантажень. Зробіть крок уперед до омріяного щастя – піддайтеся на вмовляння й сходіть на заходи, які, на перши погляд, не дуже вас приваблюють.
Там можна знайти досить цікавих співрозмовників, а, можливо, й другу половинку.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 8, 9, 11, 14, 18, 22, 24, 25, 28 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 23, 26 січня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)
Уже в перші дні місяця ви відчуєте, що сповнені сил та енергії на нові звершення. Тільки от ці звершення вимагають ще й чіткою постановки мети і вірної команди поряд із вами. Тому не баріться, а одразу збирайте однодумців і починайте втілювати проекти, які, на вашу думку, потребують найпершого вашого втручання. Можливі часті відрядження, тому запасайтеся терпінням. Усі зусилля буде винагороджено вдвічі збільшеною сумою прибутків. Негативні емоції лікуйте смачним чаєм і наїдками, але уникайте переїдання. В особистому житті настане момент тиші – просто сповна ним насолодіться і відчуйте спокій на серці.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 8, 19, 24 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 15, 20, 25 січня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)
Січень готує для вас чимало. Найперше – нову сторінку життя, яку ви самі заповнюватимете подіями та реакціями на них. Озбройтеся терпінням, нагостріть думки і впорядкуйте всі справи, що вам заважали напередодні. По-друге, зорі нададуть вам не одну можливість, аби ви змогли втілити свої найпотаємніші мрії. Однак доведеться обирати і визначати пріоритети у виборі бажання для здійснення. Для цього маєте чітко визначити шлях, яким рухатиметеся далі по життю. Зорі застерігають лише від одного – імпульсивні рішення. Все, на що наважитесь, має пройти потрійний аналіз і перевірку на необхідність. З фінансами цього місяця буде важкувато, але незабаром ви це зміните.
Сприятливі дні гороскопу: 15, 19, 26, 30 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 18, 22, 27 січня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)
Період як хороших, так і незвичних подій у вашому житті. Приготуйтеся до сильних буревіїв і довгого затишшя водночас. Перед тим, як зважуватися на якісь дії у січні, потрібно буде двічі, а то й тричі, подумати, спрогнозувати можливі наслідки і визначити перешкоди. Вам потрібно вирішити накопичені протиріччя з колегами та керівництвом, інакше доведеться працювати на ниві, що перестане вас цікавити. Вільний час намагайтеся проводити з родиною та друзями, влаштовуйте частіше посиденьки. Фінансове становище цього місяця значно покращиться, тож можете себе побалувати приємною покупкою.
Сприятливі дні гороскопу: 7, 9, 13, 25, 29 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 14, 19, 26 січня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)
Щоб вийти із важкої життєвої ситуації, що склалася впродовж попередніх місяців, доведеться докласти чималих зусиль. По-перше, відпустіть усі образи, щоб вони вас не отруювали. По-друге, почніть уже робити те, що вам хочеться. Крім вас, більше ніхто не зможе зробити вам добре. Рухайтеся вперед – лише оберіть конкретну точку прибуття. Зорі застерігають вас від конфліктів та непередбачуваних імпульсивних витрат. Гроші витрачайте розумно, але тіште себе і свою родину хоч маленькими подарунками. Можливо, у кінці місяця вам повернуть давній борг.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 6, 11, 18, 23 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 16, 25 січня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)
Січень подарує велику кількість шансів, якими неодмінно варто скористатися для покращення свого фінансового стану, робочої обстановки та духовного розвитку. Увагу варто приділити тим прагненням, які давно не дають вам спокою, але ви все не наважувалися втілити їх у життя. Припиніть боятися себе і своїх умінь – у вас все вийде. А якщо потребуєте допомоги, зверніться до друзів, яким найбільше довіряєте. Не витрачайте дарма кошти, краще визначіть, куди їх ліпше інвестувати. Також у січні потрібно вирішити родинні конфлікти – вони лише заважають гармонії.
Сприятливі дні гороскопу: 5, 7, 14, 19, 22, 28 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 21, 25 січня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)
Розважтеся. Від усієї душі. Робіть те, чого бажає душа, скористайтеся святковими вихідними або ж узагалі візьміть відпустку. Вам потрібно розслабитися для того, аби в життя прийшов позитив, а за ним – рушійні зміни. Припиніть зациклюватися на грошах – вони приходитимуть тоді, коли ви найменше про них думатимете. Вірте своїй інтуїції, а також перевіряйте уважно кожну новину, що вкладатимуть вам у вуха ваші вороги. Намагайтеся уникати скандалів, а якщо не вдасться – боріться до останнього слова. Ви це вмієте.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 6, 11, 14, 19, 25 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 16, 23 січня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)
Життєві сили вас переповнюватимуть, а тому візьміться за роботу з подвійними зусиллями. Моральне розвантаження шукайте у творчості та інтелектуальних розвагах. Місяць принесе ваші здійснення бажання фактично вам під носа – лише скористайтеся тим, що вам пропонують. Будьте уважними з документами та діловими контактами. Існує ризик, що найближчий партнер задумав зрадити вашу спільну ідею, тому будьте напоготові до цього удару. З грошима не жартуйте, але й не скупіться. В особистому житті насолоджуйтеся романтичними настроями.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 8, 10, 13, 19, 28 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 14, 17, 23 січня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)
Січень надасть вам такої упевненості у власних силах, що нові вершини безперешкодно підкорятимуться вам одна за одною. Підтягуйте «хвости», щоб вони не заважали вирішувати поточні справи. У цьому місяці вам доведеться багато їздити у відрядження, а це, своєю чергою, подарує вам нові враження і додатковий прибуток. До речі, грошей цього місяця вам не бракуватиме, а тому можете сміливо купувати давно задумані обновки. Приділіть час родині, сплануйте спільні цікаві вихідні. Сім’я вам лише подякує, а ви самі будете задоволені своїми здобутками.
Сприятливі дні гороскопу: 11, 15, 19, 22, 27, 30 січня.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 23, 28 січня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x