Середня черкаська зарплата удвічі перевищує мінімальну

Середня черкаська зарплата удвічі перевищує мінімальну

У листопаді середня заробітна плата становила 6 387 грн, що у 2 рази вище рівня мінімальної зарплати (3 200 грн) і склала 100,2 % до жовтня 2017 р. та 143,8 % до листопада 2016 р. Інформацію про це “Нова Доба” отримала в Головному управлінні статистики в Черкаській області.

До видів економічної діяльності з найвищим рівнем оплати праці належали фінансова та страхова діяльність, державне управління й оборона; обов’язкове соціальне страхування, а серед промислових видів діяльності – виробництво комп`ютерів, електронної та оптичної продукції, виробництво автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, інших транспортних засобів, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції, виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,3–2,2 раза.

Найнижчий рівень заробітної плати спостерігався в установах поштової та кур’єрської діяльності, виробництві електричного устатковання, тимчасовому розміщуванні й організації харчування і не перевищував 66 % від середнього рівня по економіці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x