Черкаси стануть першим містом, якому Юрій Андрухович представить новий роман

Черкаси стануть першим містом, якому Юрій Андрухович представить новий роман

Під час виступу на арт-фестивалі «Гайда», який відбудеться вже 27 січня, легенда сучасної української літератури, Юрій Андрухович, дебютує зі своїм новим виданням «Коханці юстиції».

Наше місто стане першим з числа тих, де книгу можна буде придбати з автографом й почути найважливіше з уст автора. Роману ще немає в Черкасах, але організатори «Гайда» запустили спеціальну форму, де кожен може зробити замовлення до 18 січня включно. Не втрачайте нагоди, аби ознайомитися до презентації й запевнитися в тому, що автограф від автора точно буде вашим. Реєстрація й деталі тут: http://bit.ly/2CXoZNu

«Коханці Юстиції» – паранормальний роман, у якому окремі життєписи з притаманною автору композиційно-стилістичною майстерністю об’єднуються в художню цілість і аж волають про восьми-з-половиною-серійну кінематографічну реалізацію. Родинно-побутові і політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення малолітніх і загадкове відокремлення голови, ідейні зради і зради заради ідеї, закладені різним дияволам душі й не завжди справедливі, але часто жахливі покарання. Чого ще треба, щоб читач відчув себе благим і з насолодою усвідомив свою моральну перевагу над нещасними коханцями примхливої Юстиції? Та вже – за старою доброю традицією – й над автором, якому спало на думку увічнити таких пропащих істот.

У програмі заходу також: Один в Каное, KARNA, daKooka та інші…
Квитки на фестиваль: concert.ua/booking/gaydafest
Інформація про подію: facebook.com/gayda.fest

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x