Драбівчанка вкрала в знайомого 8 тисяч

Драбівчанка вкрала в знайомого 8 тисяч

Працівники міліції затримали жінку, яка викрала в знайомого 8 тисяч гривень. За скоєне їй загрожує до трьох років ув’язнення. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернувся 55-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку грошей. Після відвідування місцевого бару чоловік недорахувався 8 тисяч гривень. Він розповів, що того дня продав своє авто та вирішив це відсвяткувати. Коли повернувся додому – помітив відсутність грошей.

Отримавши всю необхідну інформацію, працівники міліції відразу вирушили до розважального закладу. Робітники бару розповіли, що дійсно потерпілий у них відпочивав. Разом з ним відпочивала місцева жителька. Встановивши місце проживання підозрюваної, правоохоронці вирушили за вказаною адресою. Побачивши міліціонерів, жінка зрозуміла, що її викрито та відразу зізналася у скоєнні кримінального правопорушення. Гроші були вилучені та повернуті потерпілому.

Наразі відносно 34-річної жінки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x