Червонослобідський ДНЗ відзначив ювілей

Червонослобідський ДНЗ відзначив ювілей

На святкування ювілею червонослобідського дошкільного закладу, яке відбулося наприкінці грудня у місцевому Будинку культури, зібралися і односельці, і гості. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській райраді.

Захід розпочався зі святкового «звіту» дошкільнят, які в ігровій формі показали процес будівництва і здачі в експлуатацію приміщення ДНЗ у 1992 році.
До участі в концертній програмі залучили навіть наймолодших вихованців ДНЗ. Так, трирічні малюки з групи «Дзвіночки» порадували присутніх таночком «Мама-киця научає». А демонстрація дітьми костюмів, виготовлених батьками дітлахів із підручних матеріалів – пластикового посуду, клейонки, картону та штучних квітів, взагалі викликала захоплення присутніх. Як і фінальний номер − флешмоб «Ми щасливі діти» у виконанні вихователів та дітей.

Окрім того, як і годиться, іменинники не залишилися без подарунків. Як розповіла сільський голова Червоної Слободи Зінаїда Михайленко, серед іншого іменинники отримали сертифікат на 50 000 гривень. За ці кошти планують придбати нові ліжка в групу «Калинка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x