У Каневі провели всеукраїнський турнір із волейболу

У Каневі провели всеукраїнський турнір із волейболу

4-5 січня відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізкультури Лариси Макаренко. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Змагання проведено 18-й раз у спортивному залі Канівської ЗОШ № 4. За всі роки проведення турніру участь у змаганнях взяли дівчата з 32-х міст України.

У турнірі брали участь команди ДВК «Вікторія» м. Канів (тренери – Кузнєцова Н.В. та Бурхацький А.Г.), Канівської районної ДЮСШ «Колос» (тренер – Кузнєцова Н.В.), ДЮСШ міст Ірпінь, Лохвиця, Світловодськ та Буча.

У результаті напруженої боротьби команда м. Ірпінь, показавши злагоджену технічну гру, виборола перше місце. Друге місце у команди ДВК «Вікторія» м. Канів, третіми стала команда волейболісток ДЮСШ м. Світловодськ. Команда спортсменок Канівської районної ДЮСШ «Колос» показала достойну гру з командою м. Лохвиця (1:2) та виграла гру з командою м. Буча з рахунком 2:0.

Змагання обслуговували команда суддів у складі: Юрій Колінько, Андрій Бурхацький, Галина та Юлія Галушка. Переможців змагань нагороджено грамотами, медалями, призами (волейбольне екіпірування) від Української громадської ради (представник – Віталій Воробей), найкращим гравцям команд вручено призи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x