Черкаські спортсмени-олімпійці мотивуватимуть молодь

Черкаські спортсмени-олімпійці мотивуватимуть молодь

10 січня відбулося перше засідання виконкому відділення НОК України у Черкаській області у 2018 році. Проходив виконком під головуванням голови відділення Андрія Більди та за участі гостей: начальника управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Максима Зеленського та його заступника Катерини Коваленко.Цю інформацію «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту відомства.

Учасники зібрання обговорили питання й можливості забезпечення якісним спортивним інвентарем та обладнанням спортсменів, які претендують на участь в Олімпійських іграх та Юнацьких олімпійських іграх.

Також члени виконкому визначили пріоритетні напрямки роботи відділення у 2018 році, спрямовані на популяризацію олімпійського руху в області.
Одним із таких напрямів стане проведення на високому організаційному рівні заходів Національного олімпійського комітету України.
«Значну увагу необхідно приділити залученню олімпійців та провідних спортсменів області до участі у спортивно-масових заходів відділення, адже саме спортсмени можуть своїми досягненнями та власним прикладом мотивувати молодь до занять спортом», – зазначив Андрій Більда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x