Службовця Черкаської ОДА судитимуть за розтрату трьох мільйонів гривень

Службовця Черкаської ОДА судитимуть за розтрату трьох мільйонів гривень

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом розтрати бюджетних коштів при реконструкції напірного каналізаційного колектора в м. Сміла, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (розтрата чужого майна, яке перебувало в його віданні, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, що вчинена в особливо великих розмірах), ч. 2 ст. 366 (видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Встановлено, що службова особа управління житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації шляхом зловживання своїм службовим становищем за попередньою змовою з директором державного підприємства, обвинувальний акт стосовно якого вже скеровано до суду, шляхом підписання акту приймання виконаних будівельних робіт розтратила бюджетні кошти в сумі більш як 3 млн. грн., які перебували в його віданні та щодо яких він був розпорядником.

На даний час до суду скеровано обвинувальний акт відносно службової особи Черкаської обласної адміністрації для прийняття остаточного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x