Привітали ювілярів на Шполянщині

Привітали ювілярів на Шполянщині

Наш славний край шанує досвід і мудрість своїх довгожителів, а керівники району продовжують хорошу традицію вітати своїх земляків із нагоди їх мудрих ювілеїв. Зазначимо, що нині на Шполянщині проживає понад 100 людей, яким із Божого благословення у 2018 році виповниться 90, 95, 100 і більше років. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Саме ці шполяни зберігають у пам’яті ланцюжок подій цілої епохи та можуть поділитись цими спогадами не тільки зі своїми ровесниками, а й передати їх наступним поколінням.
Уже на старті 2018-го дні народження відзначили четверо шполян. А саме, 4 січня 2018 року, 90-ту зиму в своєму житті зустріла жителька Василькова Ірина Григорівна Торба. І хоча іменинниця, за станом здоров’я, була змушена переїхати до доньки в Білу Церкву, представники влади району віднайшли можливість і передали квіти, подарунок та грошову допомогу іменинниці через її невістку – Тамару Дмитрівну.

А вже наступного дня, 5 січня 2018 року святкувала 90-річчя Ніну Антонівну Титаренко із Іскреного.
День 7 січня 2018 року став ювілейним для жителя Лозуватки Василя Прокоповича Ковбаси. 80-й січень завітав до іменинника не з «пустими руками», а подарував тепле спілкування із родиною та керівниками району.
Не менш душевною та теплою стала зустріч заступника голови райдержадміністрації та голови районної ветеранської організації і з Анастасією Степанівною Лузан із Капустиного, якій 8 січня 2018 року виповнилось 95.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x