В Управлінні ДСНС відзначили найкращих спортменів

В Управлінні ДСНС відзначили найкращих спортменів

11 січня в актовому залі Управління ДСНС було підбито підсумки спортивно-масової роботи в пожежно-рятувальних підрозділах області за 2017 рік. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

В рамках засідання, в якому взяли участь перший заступник голови ради Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергій Кривопишин та начальник Управління ДСНС України у Черкаській області Віктор Гвоздь, підбили підсумки спортивно-масової роботи за 2017 рік, а також відзначили кращих спортсменів та тренерів, які своїми здобутками та високими результатами на всеукраїнських змаганнях з олімпійських, неолімпійських та професійно-прикладних видів спорту піднімали авторитет Служби та Черкащини.

Аналіз спортивного року, як завжди, тішив спортивні амбіції присутніх рятувальників. Достатньо сказати, що під час серйозної конкуренції поміж 12 колективів фізичної культури силових структур області команди Управління, беручи участь в 9 видах змагань, загалом змогли набрати кількість балів, яка дозволила колективу фізичної культури Управління посісти ІІ місце, пропустивши попереду себе колег з ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Виступаючи перед присутніми, перший заступник голови ради Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Сергій Кривопишин відзначив значний рівень фізичної підготовки рятувальників а також подякував спортсменам ДСНС за спортивний професіоналізм. За 2 місце Спартакіади зі службово-прикладних видів спорту серед КФК області у 2017 році він вручив начальнику Управління Кубок та грамоту.

Традиційно, під час підсумкової наради нагородили кращих спортсменів управління. Так, за значний вклад у спортивно-масову роботу, справу розвитку професійно-прикладних та інших видів спорту, колективні та особисті спортивні досягнення, в номінації «Кращий спортсмен Управління» грамоту та пам’ятний приз отримав Богдан Копил – начальник 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Управління.

У номінації «Кращий спортсмен Управління 2017 року серед жінок» грамоту та грошову винагороду вручено Світлані Атамась – фахівцю відділення цивільного захисту 1 державного пожежно-рятувального загону Управління.

«Кращим спортсменом Управління з пожежно-прикладного спорту у 2017 році» визнано Євгена Ковбасу – провідного фахівця Уманського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області.

Вручаючи нагороди, начальник Управління Віктор Гвоздь наголосив: «Наша професія передбачає відмінну фізичну підготовку, і ми будемо і надалі робити усе можливе аби створити умови для розвитку та вдосконалення фізичних можливостей кожного рятувальника. Водночас, пригадуючи наші минулорічні досягнення мені особливо приємно бачити серед переможців багато молодих облич, що свідчить про спадкоємність спортивних поколінь. Ми пишаємося високими результатами, проте, ми також знаємо, що наш потенціал ще не використано, нам є над чим працювати, є чого прагнути. Я переконаний нас чекають нові вершини та перемоги», зазначив Віктор Михайлович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x