Цими вихідними черкащан запрошують спільно заспівати колядку

Цими вихідними черкащан запрошують спільно заспівати колядку

Цього року в місті уже відбулася низка культурних заходів, присвячених Різдвяним святам у рамках щорічного фестивалю «Черкаси: від коляди до коляди». 8, 13 та 14 січня проходить міський фестиваль «Різдвяна коляда». Такі заходи вже є традиційними й проходять восьмий рік підряд. Захід анонсував директор департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Отож, 13 січня заходи розпочнуться з 10.00 у приміщення обласної філармонії, де відбудуться майстер-класи та виставки виробів, а з 12 до 15.00 – концертна програма. А вже о 15.00 відбудеться зіркова хода за участі учасників та гостей фестивалю від філармонії до Святотроїцького кафедрального собору, де й пройде вуличне дійство «Смачна гостина».

14 січня, у неділю, учасники фестивалю збираються в сквері «Юність» о 14.00, де й відбудеться парад колядників бульваром Шевченка до палацу культура «Дружба народів». До слова, на заході планується близько тисячі учасників. На площі біля «Дружби народів» відбудеться спільне виконання колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю» та концерт за участі творчих колективів міста. О 18.00 у палаці культури виступлять зі святковою програмою гурти «Гайдамаки», «Хорея козацька», «Полікарп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x