Вдома у жителя Христинівки виявили наркотики

Вдома у жителя Христинівки виявили наркотики

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні жителя міста Христинівка уманські оперативники виявили та вилучили наркотичні речовини. Вилучене направлено на експертизу. Чоловіка затримано згідно статті 208 КПК України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Вдома у жителя Христинівки виявили наркотики До працівників оперативного підрозділу Уманського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що у раніше судимого жителя міста Христинівка вдома можуть зберігатися наркотичні речовини. В ході обшуку інформація підтвердилася. Під час обшуку оперативники вилучили близько 800 грамів макової соломи, півмішка висушеної коноплі, близько 6 літрів залишків від виробництва опію ацетильованого, паперовий згорток з амфетаміном. Вилучене під час обшуку направлено для проведення експертиз.

Чоловіка затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років зконфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x