Арт-фестиваль «Гайда» незабаром відбудеться у Черкасах

Арт-фестиваль «Гайда» незабаром відбудеться у Черкасах

Арт-фестиваль «Гайда» повертається до Черкас з новими анонсами та неповторним форматом. Завітайте 27 січня на головну культурну подію зими до Будинку культури, аби відчути лампову атмосферу, почути душевну акустику від відомих українських гуртів та слово визнаних культурних діячів сьогодення.

Для відвідувачів гратимуть: «Один в каное», «KARNA», «DAKOOKA» та «ARLETT». Також у програмі – спілкування з Юрієм Андруховичем і М’ячем Дредболом. За участі ведучого – поета Юрія Матевощука.

Ви запитаєте, чому варто відвідати фестиваль? Причин більше, ніж eдосталь!

1. Унікальне звучання гуртів. Приміром, «KARNA» та «Arlett» не виступають в акустичному форматі. Тому у нас – ексклюзивно для вас.

2. Виступ феномену української сцени. З «Один в каное» асоціюється сучасна інді музика, ними захоплюються далеко за межами країни, а на вітчизняних фестивалях, будучи хедлайнерами, гурт збирає під сценою тисячі поціновувачів. Перед виходом нового альбому, варто надихнутись хітовими піснями.

3. Презентації. На один день Черкаси стануть центром концентрації новинок. Адже саме на «Гайда» відбудеться перша в Україні презентація нового роману легенди української літератури Юрія Андруховича. Саме тут Dakooka зіграє свіжий міні-альбом «Гордо». А «KARNA» представить Черкасам платівку, яка не сходила з перших місць чартів – «Гуцул-метал». Не мине й без новинок від Arlett, а один з найфестивальніших ведучих М’яч Дредбол полишить звичне амплуа й дебютує у ролі лектора.

4. Атмосфера. Та річ, про яку не варто писати, адже її найліпше відчути. Скажемо лиш, що фестиваль буде максимально теплим, затишним, а зала Будинку культури перетвориться в ідеальне місце, де можна сховатись від зимової прохолоди.

5. Комфорт. Ми турбуємось про наших відвідувачів. Тому про такі речі, як неперевершені звук та світло можна й не згадувати. Крім того, кожен власник квитка має власне зручне місце. А для всіх відвідувачів фестивалю діятиме затишна кав’ярня із теплими напоями і смачними ласощами.

Квитки тут, не пропустіть: concert.ua/uk/eventpage/gaydafest

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x