Майже 700 тис. літрів артезіанської доочищеної питної води щомісяця споживають черкащани

Майже 700 тис. літрів артезіанської доочищеної питної води щомісяця споживають черкащани

Уже не перший рік КП «Черкасиводоканал» пропонує своїм споживачам альтернативне нецентралізоване водопостачання, а саме – артезіанську доочищену питну воду, попит на яку щомісяця зростає. «Нова Доба» про це дізналася в КП «Черкасиводоканал».

Загалом шлях води починається зі свердловин Соснового бору глибиною понад 60 метрів, після чого її очищають від заліза та сірководню без використання жодних хімічних реагентів та дезінфікують за допомогою ультрафіолету, тож на виході клієнт отримує абсолютно безпечну та комфортну для людського організму воду.

Варто зазначити, що кожна партія перевіряється атестованою лабораторією підприємства за хімічними та біологічними показниками, що гарантує її якості.

До слова, система доочищення абсолютно автоматизована.

Реалізується артезіанська доочищена питна вода за адресою Гетьмана Сагайдачного, 12 (в магазині «Криниця» і в автоматах розливу води) та у мобільних точках продажу з автомобілів КП «Черкасиводоканал» біля житлових будинків (графік продажу).

Крім того, враховуючи збільшення попиту на доочищену артезіанську питну воду серед населення міста, комунальне підприємство «Черкасиводоканал» запустило нову пропозицію – адресну доставку питної доочищеної води у тарі споживача.

Наявність такої додаткової послуги на підприємстві дозволяє забезпечити більше споживачів якісним продуктом – артезіанською доочищеною питною водою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x