Черкасців запрошують на «швидкі побачення»

Черкасців запрошують на «швидкі побачення»

Побачення у новому «швидкому» форматі все більше набувають популярності серед охочих знайти свою другу половинку жителів міста. У незвичний спосіб черкасці вже пробували знайомилися напередодні Нового року. Тоді, 24 грудня, група ініціативних осіб, що займалася на базі Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, організувала перші Speed Dating у Черкасах, інформує власний кореспондент.

Так перші 10 учасників протягом кількох годин у затишній атмосфері випробовували новий формат знайомств. А вже 28 січня команда «LoveinChe» запрошує на другий такий захід.

– На Новорічний Speed Dating я й сам спробував бути учасником і мені дуже сподобалося! Дві години пролетіли, як одна мить, навіть до телефону не доторкнувся, – розповідає заступник директора ЧОМРЦ Володимир Панченко. – Подібні заходи хочемо проводити щомісяця.

Суть «швидких побачень» проста. Хлопці і дівчата збираються в одному місці. Їм видають спеціальні картки для нотаток зі списком учасників/учасниць та чай/каву на вибір від закладу. Кожна пара учасників та учасниць спілкується 10 хвилин на цікаві для них теми. За сигналом хлопці пересідають за наступний столик і починається нове знайомство.

Наступного дня учасники отримують електронного листа з контактами тих, з ким у них зійшлися симпатії. Далі все залежить від них. 1 дзвінок + 1 назначена зустріч = нова історія.

Для того щоб потрапити на зустріч необхідно заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/5bfxqU Далі вам зателефонують і повідомлять час зустрічі й деталі.

Реєстраційний внесок за участь – *80 гривень. *Чай або кава у подарунок від кавярні. Місце проведення: кафе «Французька булочна» вул. Байди Вишневецького 36/1

Реєстрація відкрита до 25.01. 23:00

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x