Патрульні по гарячих слідах затримали грабіжника, який напав на жінку

Патрульні по гарячих слідах затримали грабіжника, який напав на жінку

Нещодавно вночі на вулиці Чорновола напали на жінку. Про це на спецлінію 102 повідомила черкащанка. На місце виклику прибули патрульні поліцейські, до яких звернулися дві жінки і заявили про розбій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

За словами потерпілих, вони відпочивали у барі, де до них підсів незнайомець. В їхній компанії він провів небагато часу, після чого мав намір прихопити із собою сумку нової знайомої – це побачила одна з жінок. Вона хотіла зупинити молодика, але той вдарив кулаком в обличчя.

Правопорушника намагалися затримати й інші небайдужі громадяни, та він почав погрожувати ножем, після чого втік у невідомому напрямку. Отримавши орієнтування, чергові екіпажі почали обстежувати прилеглу територію. Згодом схожого за орієнтуванням молодого чоловіка затримали.

Парубка доставили на місце, де попередньо сталось правопорушення – там його впізнали потерпілі. Чоловіком, який імовірно вчинив розбій, виявився 23-річний місцевий мешканець. Зараз із ним працюють слідчі Черкаського відділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x