Судитимуть злочинне угруповання зі Сміли, яке займалось наркотиками

Судитимуть злочинне угруповання зі Сміли, яке займалось наркотиками

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт щодо 5 членів організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Члени злочинного угруповання, до якого входило 5 жителів м. Сміла, з серпня 2016 року по червень 2017 року на території м. Сміла займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з придбанням, виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою збуту та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу – каннабісу та збутом психотропної речовини – амфетаміну.

У ході обшуків виявлено та вилучено близько 0,5 кг подрібненої коноплі, понад 80 кущів та саджанців коноплі, амфетамін, вогнепальну зброю та набої до неї, гранату, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності у сумі понад 70 тисяч доларів США та 60 тисяч гривень.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Черкаським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Злочинцям загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x