На баланс «Дирекції парків» передали 9 безгосподарчих черкаських скверів

На баланс «Дирекції парків» передали 9 безгосподарчих черкаських скверів

Відсьогодні 9 безгосподарчих черкаських скверів знайшли собі балансоутримувача. Згідно з рішенням депутатів Черкаської міської ради ними буде опікуватись саме комунальне підприємство, яке відає усі парками Черкас. Тепер «Дирекції парків» доведеться доглядати за такими скверами, як майновий комплекс скверу Дніпровський; майновий комплекс скверу ім. Сержанта Смірнова; майновий комплекс скверу Пам’ять; майновий комплекс скверу на площі 700-річчя; майновий комплекс скверу ім. Героїв Чорнобиля; майновий комплекс скверу Весна;майновий комплекс скверу ім. Гетьмана Сагайдачного; майновий комплекс скверу Митницький та майновий комплекс скверу Симоненка.

Щоправда, таке рішення не зовсім сподобалось керівнику цієї комунальної установи. Володимир Стойко вважає, що деякі з територій, які мають начебто статус скверів, насправді у дійсності не зовсім йому відповідають.
− Наприклад, сквер Гетьмана Сагайдачного – це взагалі не сквер, а територія біля кафе, де є кілька дерев. Це просто зелена зона, яку «Дирекція парків» не повинна прибирати, − засмутився керівник та озвучив пропозицію щодо додаткового фінансування додаткової роботи.
При цьому міський голова погодився допомогти вирішити це питання. Тож, у підсумку депутати дійшли згоди, що їхнє рішення про передачу скверів у відомство «Дирекції парків» має набути чинності лише після того, як комунальному підприємству буде спрямовано відповідне додаткове фінансування.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x