Від мокрого снігу на Черкащині падають дерева і обриваються дроти

Від мокрого снігу на Черкащині падають дерева і обриваються дроти

Зранку 18 січня на території міста Черкаси, внаслідок налипання мокрого снігу, відбулися падіння дерев на проїжджі частини автомобільних шляхів. Для розпилювання дерева та звільнення автошляхів було залучено відповідні спецслужби. Патрульні поліцейські забезпечують регулювання дорожнього руху та надають допомогу водіям, які потрапляють у снігові замети. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Від мокрого снігу на Черкащині падають дерева і обриваються дроти Про падіння дерев на трасі Київ–Одеса повідомив і депутат Черкаської міської ради Юрій Тренкін.

Від мокрого снігу на Черкащині падають дерева і обриваються дроти Через значне налипання снігу на дерева, існує загроза обривів ліній електропередач. Відтак, в районі Дахнівки через падіння електродротів пошкодило маршрутний транспортний засіб. Постраждалих внаслідок пригоди немає. Зараз бригади комунальної служби відновлюють пориви на лініях.

Від мокрого снігу на Черкащині падають дерева і обриваються дроти З огляду на складні погодні умови, просимо всіх мешканців краю бути особливо уважними та обережними під час перебування поруч з лініями електропередач та електрообладнанням.

В разі виявлення обривів електропроводів негайно повідомляйте комунальні служби за номером 1505 та звертайтесь за допомогою до Патрульної поліції за номером 102!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x