Іще одна аварія: черкащанам дадуть воду пізніше, ніж планували

Іще одна аварія: черкащанам дадуть воду пізніше, ніж планували

Під час ліквідації поломки, що стала причиною порушення водопостачання в Черкасах, сталася ще одна аварія. Тому воду нададуть черкащанам дещо пізніше, ніж було заплановано. Чиновники просять дітей залишити вдома, адже школи і дитсадки не зможуть повноцінно працювати.

Іще одна аварія: черкащанам дадуть воду пізніше, ніж планували «На жаль, щойно на високовольтній лінії електропередач в районі села Сокирна знову сталася аварія, водозабір знову обезточений. Аварійні бригади Обленерго намагаються усунути аварію, прошу всіх громадян з розумінням поставитись до ситуації. Батьків дітей дитсадків прошу в разі можливості залишити дітей вдома, школи, на жаль, працювати будуть не в змозі. Як тільки спеціалісти усунуть аварію, ви одразу будете інформовані» – повідомив міський очільник на «Фейсбук» близько години тому.

Іще одна аварія: черкащанам дадуть воду пізніше, ніж планували«Прохання дітей залишити вдома» – зазначив на своїй сторінці секретар міськради Олександр Радуцький.

Іще одна аварія: черкащанам дадуть воду пізніше, ніж планували «Очікуємо, що вода в місті буде впродовж 5 годин» – повідомив речник обласного Управління ДСНС Костянтин Проценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x