У Корсуні-Шевченківському з’ясували, хто пошкодив пам’ятник загиблим воїнам

У Корсуні-Шевченківському з’ясували, хто пошкодив пам’ятник загиблим воїнам

Двоє жителів Корсунь-Шевченківського викрали листи кольорового металу з пам’ятника, встановленого в пам’ять загиблим воїнам під час Другої світової війни. Сума завданих збитків становить близько 20 000 гривень. Їм оголошено підозри у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 297 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Корсунь-Шевченківського звернулась адміністрація одного з комунальних підприємств з повідомленням, що вандали пошкодили пам’ятник «Матері Берегині», який встановлений в пам\’ять воїнам загиблим під час Другої світової війни.

Прибувши на місце події, правоохоронці задокументували факт крадіжки 0,82 кв. метрів листового металу латуні. Поліцейські встановили, що крадіжку вчинили двоє місцевих мешканців віком 23 та 24 роки, які під час спілкування свою провину визнали.

На даний час слідчими Корсунь-Шевченківського відділення поліції зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою) Кримінального кодексу України.

За скоєне чоловікам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x