Усе ще без світла 44 населені пункти Черкащини

Усе ще без світла 44 населені пункти Черкащини

Станом на ранок 22 січня проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні. Рух транспорту на автодорозі М-05 Київ – Одеса повністю розблоковано та забезпечено по двох смугах в обох напрямках. Місцями виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса в межах Черкаської області виставлено 9 постів ДСНС з автомобілями підвищеної прохідності.

За минулу добу 21 січня, для надання допомоги внаслідок ускладнення погодних умов підрозділи Управління ДСНС залучались у 30 випадках.

Зі снігових заметів були вивільнені 68 одиниць техніки, з яких – 48 вантажних автомобілів, 17 – легкових, 2 автобуси та 1 карета швидкої медичної допомоги. Надано допомогу 101 особі.
Інженерними групами пожежно-рятувальних підрозділів області розпилені та прибрані з автодоріг та житлового сектору 33 повалені дерева.

Загалом після проходження по Черкаській області балканського циклону надано допомогу 2598 особам, на автодорогах вивільнені 1 313 автотранспортних засобів.

Станом 06:00 22 січня в області залишаються відключеними 69 ліній електропередач, 632 трансформаторних підстанцій та 44 населені пункти. Найбільш складна ситуація спостерігається в Смілянському та Черкаському районах де відповідно без електроенергії залишаються 20 та 16 населених пунктів. Також тривають роботи по відновленню енергопостачання населених пунктів в Городищенському, Драбівському, Звенигородсмькому, Золотоніському, Катеринопільському районах.

До аварійних робіт на енергетичній інфраструктурі області залучені 70 аварійних бригад Обленерго, 305 фахівців та 91 одиниця техніки.

В районах області функціонують 137 пунктів обігріву, до яких впродовж минулої доби за допомогою звернулись 18 осіб.

Продовжує свою роботу обласний штаб з ліквідації наслідків негоди на чолі з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченко. Також у цілодобовому режимі продовжує працювати міський оперативний штаб під керівництвом міського голови.

Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса в межах Черкаської та Кіровоградської областей виставлено 12 постів (Черкаська – 9, Кіровоградська – 3) з автомобілями підвищеної прохідності ДСНС. До розчистки дороги та надання допомоги у буксируванні транспорту залучено 52 од. техніки та 110 осіб, з них від Укравтодору – 31 од. техніки та 49 осіб, ДСНС – 21 од. техніки та 61 особа. З 9 год. 21.01.2018 силами ДСНС відбуксировано 70 од. техніки та надано допомогу 98 особам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x