Місцеві жителі допомогли міліції зловити крадія

Місцеві жителі допомогли міліції зловити крадія

Щоб заробити на оковиту чоловік зважився на крадіжку. Довести задумане до кінця завадили місцева громада. За скоєне йому загрожує до шести років.

До чергової частини Христинівського районного відділу міліції зателефонував чоловік та повідомив, що в будинок його сусіда, який там тимчасово не проживає, проник невідомий. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою працівники міліції побачили громадян, які тримали молодого чоловіка. Як стало відомо місцеві жителі побачили, що невідомий чоловік проник у будинок їхнього сусіда. Зателефонувавши до міліції, люди кинулися затримувати крадія. Як з’ясувалося зловмисником виявився 21-річний місцевий мешканець, який ніде не працював та вів розгульний спосіб життя. Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Зловмисника було доставлено до райвідділу міліції. Там затриманий пояснив, що напередодні відпочивав з товаришами, коли кошти скінчилися вирішив заробити, скоївши крадіжку. У вечері, коли в будинку нікого не було, переліз через паркан та металевим предметом зірвав скобу з дверей. Потрапивши всередину, почав збирати металеві речі, щоб потім здати на металобрухт, проте втілити в життя задумане йому завадила місцева громада.

Наразі з затриманим працюють слідчі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x