Для відновлення пошкодженого внаслідок негоди вуличного освітлення потрібно ще кілька днів

Для відновлення пошкодженого внаслідок негоди вуличного освітлення потрібно ще кілька днів

Про це під час прес-конференції повідомив журналістам директор комунального підприємства «Міськсвітло» Віталій Терьохін.

За його словами, за дві доби (упродовж 18 і 19 січня 2018 року) до диспетчера тільки їхнього підприємства надійшло 102 звернення про ушкодження мереж вуличного освітлення. Найбільше внаслідок негоди постраждали в мікрорайонах Лісовий, Соснівський та в Дахнівський. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській міській раді.

«Упродовж суботи та неділі над відновленням роботи мереж зовнішнього освітлення працювали шість бригад (18 осіб), вони замінили близько 4,5 кілометрів проводу на новий. Насамперед, 18 та 19 січня докладали зусиль для того, щоб убезпечити наших містян від можливих уражень електричним струмом, – прокоментував Віталій Олександрович. – На сьогоднішній день ми розчищаємо проїжджі частини, де це потрібно, щоб дістатися місця ушкоджених мереж. Нам ще потрібно два – три дні, щоб вийти на фінішну пряму, тим більше – звернення продовжують надходити».

За його словами, нині проблемною ситуація з вуличним світлом лишається у Дахнівці. На момент прес-конференції фахівці підприємства ліквідували наслідки аварії на двох шафи електрокерування вуличним освітленням у цьому мікрорайоні. Лишається ще три.

Учора, крім того, відновили вуличне освітлення в межах вулиць Можайського та Лісової Просіки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x