У Черкасах покажуть фільм про життя всесвітньо відомого оперного співака, бійця АТО

У Черкасах покажуть фільм про життя всесвітньо відомого оперного співака, бійця АТО

У суботу, 27 січня, в Черкасах відбудеться безкоштовний показ документального фільму «Міф»: За що загинув Василь Сліпак.

«Міф» – документальна історія про життя Василя Сліпака, соліста Паризької національної опери, волонтера, учасника бойових дій на сході України, кавалера ордена «За мужність» І ст., Героя України, кавалера ордена «Золота Зірка», всесвітньо відомого українського оперного співака. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.

Василь Сліпак народився у Львові, але завдяки унікальному голосу вигравав конкурс за конкурсом і, зрештою, переїхав до Франції, де прожив 19 років. Там він мав усе, що звикли називати «щастям»: ім’я, успішну кар’єру на світових оперних сценах, вірних друзів і кохання. Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом долучився й до волонтерського руху, допомагаючи Україні. Здавалося б, робив більш ніж достатньо, як для людини творчої професії. Але Василь вирішив залишити сцену та кар’єру в Європі й стати до лав добровольців, коли в його рідну країну прийшла війна. Під час виконання бойової задачі Василь «Міф» Сліпак загинув від кулі снайпера у 2016-му.

«Міф» – історія героїзму та самопожертви, яка змушує замислитись над власним життям. Дивіться 27 січня в ТРЦ «Любава», Мультиплекс, 19.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x