Драбівські спортсмени отримали оновлений спортзал і гроші на татамі

Драбівські спортсмени отримали оновлений спортзал і гроші на татамі

Урочисте відкриття оновлених спортивних об’єктів відбулося нещодавно у Драбові. Участь у ньому взяв голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Віднині драбівські спортсмени тренуватимуться у зручностях. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

У місцевому будинку культури оновили спортивну та тренажерну зали, облаштували спеціалізований зал для боротьби дзюдо та самбо тощо. Це стало можливим завдяки співфінансуванню з державного, обласного та районного бюджетів.

Драбівські спортсмени отримали оновлений спортзал і гроші на татамі – Подібні спортивні оновлення мають бути в кожному районі Черкащини, – наголосив очільник області Юрій Ткаченко. – Адже розвиток спорту є одним із важливих стратегічних напрямів роботи влади. Що кращі умови для спортсменів, то кращі результати. Я вдячний усім, хто долучився до реалізації цього проекту у Драбові.

Задля подальшого розвитку дзюдо в районі обласний керманич вручив директору Драбівської дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Василю Моісєєву сертифікат на придбання татамі коштом обласного бюджету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x