Торік в області власну справу започаткували 58 підприємців

Торік в області власну справу започаткували 58 підприємців

Торік за сприяння Черкаської служби зайнятості власну справу як суб’єкти підприємницької діяльності відкрили 58 осіб. Сума коштів, наданих на підприємницькі проекти, складає майже 1 млн 900 тис. грн. Середні витрати на одну особу перевищили 32 тис. грн. Найбільш затребуваними видами економічної діяльності стали оптова та роздрібна торгівля, торгівля транспортними засобами, транспорт та зв’язок, сільське господарство, лісове та рибне господарство, переробна промисловість (виробництво). Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському ОЦЗ.

Варто зазначити, що спеціалісти служби зайнятості приділяють велику увагу інформуванню та професійній підготовці майбутніх підприємців. Регулярні семінари та тренінг-семінари допомагають слухачам зорієнтуватися в сфері бізнесу та зробити правильний вибір. Широким попитом користується організація навчання безробітних основам підприємництва, бізнес-планування та самозайнятості. Вони навчаються на короткотермінових курсах з організації підприємницької діяльності, проводиться професійна підготовка та перепідготовка за професіями, спеціальностями, які дають можливість займатися підприємницькою діяльністю та започаткувати власну справу.
У центрах зайнятості майбутні та діючі підприємці можуть отримати консультації з різних питань щодо організації та провадження підприємницької діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x