На Черкащині визначали орендарів земельних ділянок водного фонду

На Черкащині визначали орендарів земельних ділянок водного фонду

Торги з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду відбулися вчора. Організатором є Черкаська обласна державна адміністрація в особі Управління агропромислового розвитку. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Згідно з розпорядженням ОДА від 24.07.2015 «Про надання в користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих на території області», утворена комісія з питань погодження надання в оренду водних об’єктів, розташованих у межах міст обласного значення та за межами населених пунктів, а також тих, які не входять до складу певного району. Комісія розглядає звернення громадян, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з питань надання в оренду водних об’єктів, укладення, продовження (поновлення) договорів оренди, включення водних об’єктів до переліку водних об’єктів, які будуть виставлятись на земельні торги, а також питання розробки паспортів водних об’єктів.

Визначення переможців-орендарів відбувалося в приміщенні Інформаційно-аналітичного центру Управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації. Виконавцем земельних торгів, який визначений на підставі рішенням конкурсної комісії Управління агропромислового розвитку ОДА було підготовлено та запропоновано на аукціон три лоти.

Лот 1
• Місце розташування: Черкаська область, Лисянський район, адмінмежі Кам’янобрідської сільської ради (за межами населеного пункту), 0,5974 га для рибогосподарських потреб.

Лот 2
• Місце розташування: Черкаська область, Черкаський район, адмінмежі Байбузівської сільської ради (за межами населеного пункту), 0,2000 га для рибогосподарських потреб.

Лот 3
• Місце розташування: Черкаська область, Жашківський район, адмінмежі Сорокотязької сільської ради (за межами населеного пункту), 1,5000 га для рибогосподарських потреб.

Слід зазначити, що аукціон відбувся відкрито, а переможцями стали учасники, які запропонували найвищу орендну плату за земельні ділянки водного фонду. Підписані договори передбачають оренду земельних ділянок водного фонду та водних об’єктів терміном на 10 років.

За результатами роботи комісії, на сьогодні триває робота з підготовки до проведення торгів (аукціонів) по 142 земельних ділянках водного фонду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x