На Черкащині чоловік украв із банкоматів 800 тисяч гривень

На Черкащині чоловік украв із банкоматів 800 тисяч гривень

60-річний житель м. Київ за попередньою змовою з іншими особами, в листопаді 2016 року, перебуваючи в смт. Жашків, заздалегідь підготувавши засоби вчинення злочину, шляхом пошкодження банкомату викрав 623 тис. грн. Згодом вказана група осіб вчинила аналогічний злочин у смт. Маньківка, викравши з банкомату 200 тис. грн. Таким чином вони заподіяли банківським установам збитків на суму більш як 800 тис. грн. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

За результатами досудового розслідування одному з учасників групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4, ч. 5 ст. 185 КК України.

Вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення місця перебування інших співучасників та виявлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаних крадіжок.

Довідково: за вчинені кримінальні правопорушення особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x