У христинівських школах обладнали три інтерактивні класи

У христинівських школах обладнали три інтерактивні класи

Фізика та географія – інтерактивно. У трьох школах Христинівщини відкрили інтерактивні навчальні кабінети для школярів. Запустили у роботу нові класи сьогодні за участі заступника очільника області Сергія Овчаренка.

Сучасний кабінет географії відкрили у Христинівській спеціалізованій школі №1. Сюди придбали акустичну систему, інтерактивну дошку, персональний комп’ютер, проектор, телевізор та інше необхідне обладнання. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській ОДА.

Фізику ж у новеньких інтерактивних кабінетах віднині опановуватимуть у Розсішському та Христинівському закладах загальної середньої освіти. Тут навчальні кімнати обладнали необхідними для фізичних дослідів електронно-вимірювальними комплексами, проектором, ноутбуком, інтерактивною дошкою тощо.

– Упровадження інновацій в освіті – серед головних наших пріоритетів, – наголосив Сергій Овчаренко. – Обласну ініціативу з переобладнання навчальних кабінетів підтримують і в районах. Відкриті на Христинівщині навчальні кабінети фізики та географії – яскравий приклад розуміння на місцях важливості забезпечення якісної освіти для сучасних дітей. Облаштування цих трьох класів вартувало майже 380 тисяч гривень. 90% від вартості шкільного приладдя спрямували саме з місцевого бюджету. Ще 10 % ми передбачили з обласного кошторису. Певен, що наша інноваційна освітня робота лише набирає обертів.

Водночас, заступник очільника області ознайомився з роботою Верхняцької школи-ліцею. Вона працює у статусі інноваційної. Спільно з керівником Христинівської РДА Людмилою Денисюк він передав учням приємні подарунки.

Відзначимо, нині фахівці напрацьовують зміни до програми «Інноваційні школи Черкащини». Вона діє в області з минулого року. Торік, завдяки співфінансуванню із Державного фонду регіонального розвитку, в районах відкрили 29 інноваційних шкіл.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x