Рятувальники провели інформаційний рейд на узбережжі Дніпра

Рятувальники провели інформаційний рейд на узбережжі Дніпра

25 січня інспектори Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області спільно із волонтерами вирушили у черговий профілактичний рейд річкою Дніпро. Насамперед рятувальники відвідали найулюбленіше місце рибалок – район розважально-оздоровчого комплексу «Бочка». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як і очікувалося, на замерзлій річці було безліч охочих отримати вилов. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали їм прості заходи безпеки під час перебування на замерзлих водоймах, вказали на ознаки нестійкої криги та методи порятунку того, хто провалився.

«Інколи найменша дрібниця – мотузка чи довга палиця – може вберегти від загибелі, а обізнаність про правила безпечної життєдіяльності не дозволить зробити необачний крок», – наголосили співробітники ДСНС.

Також фахівці Служби порятунку, зустрівши батьків, які прогулювалися з дітьми уздовж берега річки, застерегли, аби не залишали без нагляду дітей та не дозволяли малечі проводити своє дозвілля на небезпечній кризі.

Усім, з ким поговорили, інспектори ДСНС роздали тематичні листівки із застереженнями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x