Ситуація з вивезенням сміття у місті налагоджується, – Сергій Танюк

Ситуація з вивезенням сміття у місті налагоджується, – Сергій Танюк

Сміття із контейнерних майданчиків у дворах черкаських багатоповерхівок нині вивозить шість автомобілів товариства «УМВЕЛЬТ Україна». Цього достатньо, щоб працювати за графіком та вчасно вивозити відходи.

Про це розповів виконувач обов’язків директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Танюк. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

«На початку тижня ми провели зустріч із керівництвом компанії «УМВЕЛЬТ Україна» стосовно неналежного надання послуги з перевезення твердих побутових відходів. На той момент сміття в Черкасах вивозило тільки дві машини, – говорить Сергій Олександрович. – Станом на вчора на маршрутах працювало шість автомобілів, графік вивезення сміття – відновлений. Усе, що накопилося раніше, підрядна організація вивезла. Тож говорити зараз про критичну ситуацію – недоречно».

Більше того, за його словами, представники ТОВ «УМВЕЛЬТ Україна» провели зустріч з німецькими інвесторами, на якій було погоджено новий інвестиційний план та закупівля нової техніки для підприємства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x