М’яч Дредбол у Черкасах скупався у Дніпрі і ледь не впав на тротуарі

М’яч Дредбол у Черкасах скупався у Дніпрі і ледь не впав на тротуарі

Сьогодні у Черкасах триває арт-фестиваль «Гайда», організатори якого запросили до Черкас чимало цікавих гостей. Зокрема і ведучого з незвичним псевдонімом М’яч Dreadball, який спілкувався із зацікавленою аудиторією у прес-центрі «Нової Доби».

Шоумен розповідає, що сьогодні на фестивалі буде вперше у ролі спікера, а не модератора заходу. Тому для нього буде новим досвідом.
Черкаси М’ячеві сподобалися відмінним від львівського кліматом:
– Я кайфую в Черкасах, бо тут сніг, мороз, є Дніпро, де можна скупатися. У Львові немає водойм, де такі як я, дурнуваті, можуть покупатися.

Щоправда, знімаючи черкаський сніг для своєї сторінки в соцмережі, Дредбол ледь не впав на слизьких черкаських тротуарах.
– Слизько. Я щойно дістав камеру, ледь не впав, тоді вже почав дивитися під ноги. Одна вулиця посипана, інше перехрестя – ні. А на деяких ділянках все засипано, аж чорне. Не розумію, чим керуються комунальники, може в них є якісь алгоритми чи улюблені вулиці. Але я звик до кострубатих тротуарів, яких багато у Львові, – розповідає шоумен.

Досвідченому ведучому є багато чого сказати про фестивальну культуру в Україні. За його словами, вітчизняні заходи з роками стають усе якіснішими, щоправда, аудиторії часто не вистачає культури відпочинку.

М’яч Дредбол у Черкасах скупався у Дніпрі і ледь не впав на тротуарі

– Я не прибічник безкоштовних фестивалів. Перша причина – на безкоштовних заходах зазвичай можновладці «відмивають» гроші. По-друге, у нас немає культури відпочинку. Звичайно, є й на закордонних фестивалях люди, які прокидаються лицем у багнюці. У нас таких більше, на жаль. Мало варіантів, куди людина може подіти свій творчий потенціал, мало концертів, розважальних вечорів, вечірок. Київ кишить цим усім, а в невеликих містах – як тільки з’являється можливість прийти на безкоштовний концерт, люди «уриваються» за весь рік. Музикантам доводиться грати перед неконтрольованою публікою, завжди знайдеться дядя чи тьотя, яка лізе на сцену і каже «Дайте мені заспівати». На «Трипільських зорях» таке і було, – розповідає ведучий.
Додає: на платних фестивалях відсіюється категорія, для якої концерт – просто можливість напитися.

Діджей, соліст гурту та ведучий Дредбол має у планах відносити свою активність і як блогера на Ютуб. Усі карти не розкриває, щоправда, обіцяє: буде цікаво. «У мене з’явилася нова ідея. Відверто скажу, запозичена у заокеанських колег. Спробую долучити людей ініціативних, які захочуть мені допомагати на поки що безкоштовній основі» – говорить шоумен.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x