Музиканти гурту «ARLETT» розповіли про історію виникнення колективу

Музиканти гурту «ARLETT» розповіли про історію виникнення колективу

Сьогодні під час прес-конференції у «Новій Добі», яка відбувалася у рамках арт-фестивалю «Гайда», музиканти відомого гурту «ARLETT» розповіли про те, як з’явився їхній гурт, співпрацю з українськими виконавцями та участь у шоу «Х-Фактор».

Білоцерківський гурт «ARLETT» був заснований Олександром Коломійцем (фронтмен) у квітні 2013 року. Нині «ARLETT» є одним із найбільш гастролюючих українських фестивальних гуртів. У тому ж році гурт «увірвався» у світ українських меломанів із синглом «На картах світу», який сьогодні подарують черкасцям під час арт-фестивалю «Гайда». Цікаво, що композиції на заході будуть в акустичному виконанні. На думку Олександра, таке звучання зовсім по-іншому подає пісню та робить її більш чуттєвою.

– Раніше нас було четверо – зараз ми у пошуку нового гітариста. Крім музики кожен з учасників має хобі: Микола оранжирує на студії пісні іншим виконавцям, Олексій нещодавно став програмістом…

З жанром своїх пісень хлопці поки не визначилися, адже у своїх композиціях вони поєднують елементи сінті-попу, рок-музики та інші.
Олександр зазначає, що ідея назвати гурт «ARLETT» виникла несподівано – за день до прем’єрного концерту в Білій Церкві.

– Перед концертом потрібно було афішувати учасників заходу. Ми не мали ніякої назви на той час. Наш піаніст, який є фанатом групи «Queen», запропонував «Леді Арлетт». Кращих ідей на той момент не було, тому вирішили зупинитися на цій, – розповідає Олександр Коломієць. – Коли вже запускали перший альбом, скоротили назву до «ARLETT». Хоча наша назва мені ніколи не подобалася, адже траплялися курйозні ситуації, пов’язані з нею.

Найбільш знаковою подією в житті колективу стала участь у шоу «Х-Фактор».

– Перед «Х-Фактором» я брав участь у телешоу «МастерШеф». Для мене було шоком, що це шоу має вищий рейтинг. Наступного дня після шоу в соціальних мережах до мене долучилися у друзі понад 1000 осіб, – ділиться враженням соліст гурту. – Напередодні відбіркового туру ми виступали у Києві, потім у Вінниці – там був фестиваль. Далі – поїхали вночі у Київ вже на сам виступ. О сьомій ранку потрібно було бути на зйомках шоу, тому коли ми вже виходили на сцену, були дуже втомлені. Я навіть пропонував іншу пісню заспівати. На фестивалі набагато легше зібратися і відіграти програму, ніж перед суддями. Найбільше переживав за реакцію Андрія Данилка. Хоча він потім сказав найприємніші слова: «За весь кастинг – це найкраща авторська пісня».

Колектив активно співпрацює з українськими виконавцями. Завдяки спільній роботі вдалося відзняти кліп на пісню «На картах світу» в Албанії.
– Рік тому ми співпрацювали з відомим відеоблогером JerryHeil, гуртами «Тартак» і «Фіолет». Нещодавно на «Країна ФМ» був квартирник «Фіолет», де ми співали разом пісню. Також багато знайомимося під час кастингів з іншими співаками, – говорить Олександр. – Ідея відзняти кліп на пісню «На картах світу» виникла несподівано. Пам’ятаю, мені подзвонила знайома і неочікувано запропонувала поїхати в Албанію. Її запросили там знімати кліп. Режисер запропонував мені також зняти декілька кадрів для пісні нашого гурту. Але відзнятого матеріалу було замало, тому дознімали ще на «Київському морі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x