Шполянський «Еліт» підкорив сцену зимового мистецького фестивалю на Буковині

Шполянський «Еліт» підкорив сцену зимового мистецького фестивалю на Буковині

З 25 по 28 січня у селі Бояни Чернівецької області у туристично-розважальному та гірськолижному комплексі «Сонячна долина» відбувся зимовий багатожанровий фестиваль-конкурс «WINTER ART FEST 2018». У фестивалі взяли участь 1500 вихованців хореографічних та вокальних навчальних закладів України віком від 4 до 25 років, серед яких Шполянську міську ОТГ гідно представляла студія сучасного танцю «Еліт» разом із керівником Лесею Осадчук. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Шполянської міської ради.

Юні танцюристи віком від 5 до 13 років, які, до речі, не вперше беруть участь у фестивалі такого рівня, що проводиться в Чернівецькій області, запалили вогники нестримної й позитивної енергії в серцях глядачів. Змагаючись у номінації «хореографія» (класична, народна, народна стилізація, спортивно-бальна, естрадна, естрадно-спортивна, вулична, сучасна, східна та ін.), демонструючи свій високий виконавський рівень, елітівці із притаманним їм непереборним прагненням до перемоги впевнено підкорювали буковинську сцену.

Шполянський «Еліт» підкорив сцену зимового мистецького фестивалю на Буковині

Учасників оцінювало зіркове журі в складі Марії Яремчук – української співачки, фіналістки телепроекту «Голос країни», призерки міжнародного конкурсу молодих виконавців «Нова хвиля 2012»; Євгенія Кота – танцюриста, переможця шоу «Танцюють всі! Повернення героїв», режисера-постановника «Вартових Мрій» «Х-Фактору», «Танцюють всі!» і «Україна має талант» фіналіста телешоу «Танці з зірками»; Дмитра Жука – танцюриста, чемпіона України з бальних танців, переможця міжнародних конкурсів, учасника телешоу «Танці з зірками», учасник балету Наталі Могилевської, а також Степана Місюрки – танцюриста, учасника телепроекту «Танцюють всі 7», «Кохання з майбутнього», «Половинки», «Танці з зірками. Повернення легенди».

До речі, під час запального хіп-хопу у виконанні «Еліту» член журі Дмитро Жук не втримався в суддівському кріслі та вийшов на сцену, щоб підхопити вихор карколомної енергії юних шполян. Майстерність та наполегливість вихованців Лесі Осадчук на цьому фестивалі принесли плідний урожай перемог: І місце у номінації, кубок переможців, дипломи лауреатів І ступеня кожному учаснику та керівнику студії, а також вагомі сертифікати номіналом 1000 євро на участь у літньому таборі «ART Summer Fest-2018», що відбудеться влітку в сонячній Болгарії у м. Варна під головуванням зірки Влада Ями, та 10000 гривень на міжнародний літній табір.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x