Кам’янські депутати відкоригували бюджет

Кам’янські депутати відкоригували бюджет

26 січня 2018 року в залі засідань будинку рад відбулася позачергова 28 сесія районної ради. Відкрив та вів пленарне засідання голова районної ради Сергій Сундуков.

У роботі сесії взяли участь 21 депутат районної ради, голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські голови, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації. Перед початком роботи Сергій Олександрович привітав тих депутатів, у кого в міжсесійний період був день народження.

На розгляд народних обранців до порядку денного пленарного засідання було внесено чотири питання. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській облраді.

У ході роботи депутати розглянули та більшістю голосів затвердили рішення про передачу об’єктів із спільної власності територіальних громад сіл Кам’янського району до Михайлівської ОТГ; про передачу книжкових фондів міської та сільських бібліотек на баланс міської та сільських рад; про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт по термомодернізації будівлі Жаботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Жаботин Кам’янського району Черкаської області».

Окремим рішенням вони підтримали внесення змін до рішення районної ради від 15.12.2017 р. № 26-11/VII «Про районний бюджет на 2018 рік».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x