Голова Смілянської районної ради прозвітував за рік роботи

Голова Смілянської районної ради прозвітував за рік роботи

23 січня 2018 року голова обласної ради Олександр Вельбівець взяв участь у роботі пленарного засідання чергової сесії Смілянської районної ради. Під час сесії депутати заслухали звіт голови районної ради Володимира Грошева про виконання повноважень за рік роботи на посаді, схвалили ряд програм та внесли зміни до рішень. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

На початку роботи присутні заслухали інформацію районних служб і управлінь про здійснення заходів з ліквідації наслідків негоди та розчищення автодоріг у Смілянському районі. Окремі депутати нарікали на незадовільну роботу енергетиків і комунальних підрозділів, зауважуючи, що до сьогодні кілька населених пунктів у районі залишаються без світла, дорожнє покриття не розчищене як слід та необроблені пішохідні зони.

Заслухавши тези звіту, голові районної ради депутати задавали питання, що стосувались: функціонування закладів комунальної власності, зокрема ремонту поліклінічного відділення центральної районної лікарні ім.Софії Бобринської та роботи комунального закладу «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»; консолідації зусиль щодо ремонту доріг, у тому числі місцевого значення.

У ході обговорення звіту голови районної ради виступив голова обласної ради, який закцентував увагу присутніх на питаннях здійснення реформи місцевого самоврядування в частині перспектив створення об’єднаних територіальних громад, їх діяльності та подальшого функціонування влади в районі. Зауваживши неповне розуміння суті реформи, що було озвучене виступаючими (зокрема, зазначено про ліквідацію районних рад у зв’язку із створенням ОТГ), Після обговорення звіт голови районної ради підтримано одноголосно.

Олександр Вельбівець виконав приємну місію та вручив голові районної ради Володимиру Грошеву Почесну грамоту Верховної Ради України.

Серед іншого, у ході роботи депутатами внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік та кількох програм; схвалено програму інформатизації сфери охорони здоров’я Смілянського району на 2018−2020 роки; заслухано інформацію про хід виконання програми протидії торгівлі людьми. Також затверджено план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік; умови оплати праці на 2018 рік голови і заступника голови районної ради, головного лікаря КЗ «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»; технічні документації з визначення нормативно-грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x