У Каневі засудили двох неповнолітніх, які крали мопеди

У Каневі засудили двох неповнолітніх, які крали мопеди

Канівським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено двох неповнолітніх жителів Канівського району. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Неповнолітній хлопець у жовтні минулого року проник через хвіртку на територію домоволодіння у Каневі, проник до гаража та незаконно заволодів мопедом.

Він же згодом з іншим хлопцем спільно вчинити незаконне заволодіння мопедами. Юнаки перелізли через паркан домоволодіння, і відчинивши хвіртку зсередини, викотили мопед марки «Suzuki» модель «Lets-4», ринковою вартістю якого 13 тисяч гривень та мопед марки «Suzuki», ринкова вартість якого майже 8 тисяч гривень. Таким чином неповнолітні завдали потерпілому майнової шкоди на загальну суму 21 214 грн.

За вказаних обставин неповнолітній вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 289 КК України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у інше сховище.

Неповнолітні в судовому засіданні щиро розкаялись у вчиненому, просили суд суворо не карати їх та надати шанс виправитись.

Враховуючи вищевказане, суд засудив злодіїв, призначивши 5 років позбавлення волі та звільнив їх від відбування з іспитовим терміном 1 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x