На Черкащині працюють над Програмою розвитку туризму-2020

На Черкащині працюють над Програмою розвитку туризму-2020

Стратегічний документ з розвитку внутрішнього та зовнішнього туризму на 2018-2020 роки напрацьовують в області. Розробляють Програму Черкаська агенція регіонального розвитку спільно з Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

До роботи пропонують долучитися і громадськості. Нині фахівці проводять он-лайн опитування серед жителів Черкащини та гостей нашої області, аби мати найширший спектр відповідей та думок. Зокрема, цікавляться, чим унікальний наш край, які туристичні «родзинки» варті того, щоб виділити на ознайомлення з ними уїкенд, з яким символом асоціюється Черкащина, які історичні постаті справили найбільший вплив на розвиток регіону та інші. Відповіді надалі опрацюють на візьмуть до уваги при роботі над Програмою розвитку туризму.

– Черкаська область має фінансову та експертну підтримку для розробки програми розвитку туризму в регіоні, – говорить начальник відділу економічного розвитку Депаратаменту регіонального розвитку ОДА Дмитро Пивак. – Це стало можливим завдяки перемозі нашої області у грантовій програмі «Підтримка розвитку внутрішнього туризму в Україні», яку реалізовує Асоціація Індустрії Гостинності України. Готували та подали заявку фахівці нашого Департаменту. Оскільки розуміємо, що дієва та ефективна програма розвитку туризму, що буде враховувати усі особливості нашого краю, дозволить на повну використати туристичний потенціал Черкащини, залучити більше як внутрішніх, так і іноземних туристів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x